Liga 1

„La sfârșitul zilei, duc banii în bancă” » Suporterii îl acuză de evaziune fiscală pe conducătorul clubului din Superligă: „Ascultați-l cum recunoaște!”

Articol de Daniel Grigore, Bogdan Cioara (Arad)  —  marţi, 13 februarie 2024

Alexandru Meszar, conducătorul clubului UTA, este acuzat de o parte a fanilor de evaziune fiscală. Ei au publicat o înregistrare audio în care un bărbat, despre care susțin că ar fi Meszar, admite că „noi, pe abonamente, nu am dat bon niciodată”.

Continuă războiul intern de la UTA. Luni, în ziua în care asociația Suporter Club UTA a fost exclusă din conducerea clubului în urma votului Adunării Generale, pe un grup de Facebook al suporterilor a fost publicată o înregistrare audio.

Autorul postării susține că vocea îi aparține lui Alexandru Meszar, conducătorul clubului. Înregistrarea este însoțită de mesajul:

Ascultați-l pe Meszar cum recunoaște că face evaziune fiscală, furându-vă banii din abonamente! Acesta este, de fapt, adevăratul motiv pentru care vor să excludă Suporter Club UTA din club, pentru a se întoarce la vechile practici și obiceiuri”.

AUDIO. Alexandru Meszar, conducătorul UTA, acuzat de suporteri de evaziune fiscală

>

Cuvintele rostite în înregistrare sunt: „Vorbim despre reînnoirea abonamentelor. Noi, pe abonamente, nu am dat bon niciodată, decât dacă a solicitat omul. Dacă plătește cu cardul intră automat în bancă. Dacă mi-l plătește cash, la sfârșitul zilei duc banii în bancă. Ducând în bancă, am scăzut soldul de casă”.

GSP.ro a încercat să obțină punctul de vedere al lui Alexandru Meszar, însă acesta nu a răspuns apelurilor și mesajelor reporterilor.

Postarea de pe grupul suporterilor

Suporter Club UTA, asociația care deține marca UTA, a fost exclusă luni din conducerea clubului. „Asociația Fotbal Club UTA a devenit astfel Adunarea Generală a familiei Meszar”, a acuzat SCU.

Între părți există un proces. Clubul l-a intentat, sperând să obțină dreptul de utilizare al mărcii UTA. Conducerea UTA merge pe ideea că cedarea mărcii de către fostul președinte al clubului, Nicolae Bara, ar fi fost făcută cu rea-credință.

Alexandru Meszar

Președintele SCU: „Vom discuta dacă retragem sau nu marca UTA”

Între timp, membrii SCU vor delibera dacă să retragă-i clubului marca UTA.

„Chiar dacă hotărârea lor stă în picioare, vom face o Adunare Generală în care vom discuta dacă retragem sau nu marca UTA. Vă dați seama, noi suntem suporteri și iubim clubul acesta mai mult decât orice. Îmi place să cred că din punct de vedere juridic îi putem bloca în instanță”, a spus luni Claudiu Negru, președintele asociației.

VIDEO. Poveste senzațională cu Rareș Pop, „perla” Aradului

>

Tot din Superligă: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.