Liga 1

Verdict în lupta la titlu: „Sunt deja campioni. Au fost «asasini», «killeri» în acest sezon”

Adi Popa, 35 de ani, e de părere că FCSB nu poate fi oprită în cursa pentru primul titlu după 8 ani de secetă.

Articol de Alexandru Barbu, Alexandru Mone  —  marţi, 13 februarie 2024

Adi Popa, 35 de ani, e de părere că FCSB nu poate fi oprită în cursa pentru primul titlu după 8 ani de secetă.

Invitat la GSP Live, Popa a spus că, din perspectiva lui, FCSB are cel mai bun joc din campionat și a observat că, spre deosebire de alte sezoane, nu mai pierde puncte cu echipele din partea a doua a clasamentului.

VIDEO. Adi Popa: „FCSB este deja campioană”

>

„După aspectul jocului, după lot și multe altele, FCSB e favorită la titlu. Din punctul meu de vedere, în mare parte, ei sunt deja campioni.

Nu trebuie să se culce pe o ureche, dar la cum joacă, la ce au arătat în acest sezon... Au mers ca un «asasin», ca un «killer». Punct ochit, punct lovit, la fiecare meci. Nu s-au mai încurcat cu echipele mici”, a declarat Adi Popa, la GSP Live

„Bat echipele mici, nu pierd cu cele mari”

FCSB conduce autoritar Liga 1, cu 9 puncte peste locul 2, ocupat de Rapid, și 12 deasupra celor de la CFR Cluj.

„FCSB a câștigat, în mare, și cu echipele pretendente la titlu. Astea sunt meciurile de titlu, iar ei au reușit să câștige sau să nu piardă.

FCSB a arătat bine, are un lot competitiv, omogenitate, stabilitate la nivelul băncii. Pintilii și Charalambous au avut parte de toate condițiile și asta se vede. Unde au existat schimbări masive de jucători, la CFR și Rapid, vedem că progresul de integrare a nou-veniților durează”, a mai precizat Adi Popa.

Meritele lui Charalambous și Pintilii

Fotbalistul cu 3 titluri ale României în tricoul FCSB le acordă o mare parte din merite celor doi antrenori, Charalambous și Pintilii, pentru rezultatele din acest sezon: 

Ei conduc echipa la antrenamente. Am fost acolo, nu vine Gigi Becali la antrenamente. Și ei, și MM au un rol foarte important.

Nici nu prea mai e nevoie să se implice nea Gigi, la câte puncte au avans. OK, se implică, face niște schimbări... Nu e un secret, s-a mai întâmplat. Dar meritul pentru rezultate este al antrenorilor. Antrenorii îi pregătesc pe jucători, îi țin montați. Cei care vin de pe bancă, de multe ori, au un impact pozitiv. Aici e meritul tehnicienilor”.

7 trofeea câștigat Adi Popa cu FCSB, printre care 3 titluri. A evoluat la roș-albaștri în două perioade diferite (2012-2017 și 2019-2020)

VIDEO. Emisiunea integrală GSP Live cu Adi Popa

Vezi mai multe știri despre FCSB:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.