Liga 1

„În Spania lua de la 4 la 12 etape” » Verdict dur după gestul lui Larie din Farul - Dinamo

Ionuț Larie

Articol de Romeo Ene  —  Tuesday, 13 February 2024

Gică Craioveanu (55 de ani) a comentat gestul lui Ionuț Larie (37 de ani), căpitanul campioanei Farul Constanța, cel care a fost protagonistul unui moment reprobabil în partida pe care echipa sa a pierdut-o în fața lui Dinamo, scor 0-2, în etapa #25 din Superliga.

Marcel Bîrsan i-a arătat cartonașul roșu lui Alexandru Buzbuchi, în minutul 77 al meciului Farul - Dinamo, după un contact cu Hakim Abdallah. Decizia a fost întoarsă de VAR. Ionuț Larie, aflat aproape de fază, a avut o ieșire violentă. L-a bruscat pe Bîrsan. Căpitanul Farului a văzut cartonașul galben, dar nu s-a potolit. A strigat injurii în direcția arbitrului asistent.

Gică Craioveanu, verdict dur pentru Ionuț Larie: „E grav”

GSP a contactat imediat după acel moment un specialist în arbitraj care a explicat ce măsuri trebuiau luate. Fundașul Ionuț ⁠Larie pentru comportament nesportiv, bruscare și injurii.

De aceeași părere este și Gică Craioveanu (55 de ani). Fostul mare fotbalist român consideră faptul că apărătorul constănțenilor ar fi primit o suspendare mare dacă ar fi făcut acele gesturi la un meci din Spania.

E grav. Mai ales că este căpitanul echipei, este un gest urât. În Spania știi că lua maxim, nu? De la 4 la 12 etape. Este un gest urât pentru un căpitan de echipă, îmi pare rău să o spun, pentru că eu am fost jucător”, a precizat Gică Craioveanu, la emisiunea Fotbal Club, de la Digisport.

Darko Velkovski a consemnat o premieră pentru Dinamo

„Câinii” au dat lovitura în minutul 29 al partidei din deplasare cu Farul Constanța. Bulgarul Georgi Milanov a executat bine o lovitură liberă de la 20 de metri, lateral dreapta.

Darko Velkovski a scăpat de marcajul lui Kiki și a înscris cu o lovitură de cap spectaculoasă, pe spate. Mingea a lovit și bara laterală înainte să scuture plasa.

Liderul ierarhiei golurilor înscrise cu capul în Superligă este FCU Craiova, 7 reușite prin acest procedeu. Rapid, CFR Cluj și Farul o urmează, cu câte 6 reușite.

VIDEO. Jucătorii lui Dinamo sărbătoresc victoria cu Farul alături de galerie

>

Citește și alte știri:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.