Liga 1

Fostul jucător al lui Dinamo, critic la adresa „antrenorului” Gigi Becali: „Nu văd normalitate în chestia asta, m-a ferit Dumnezeu de astfel de experiențe”

Articol de Alexandru Stanciu  —  marţi, 13 februarie 2024

Lucian Goian (41 de ani), fost fundaș central la Dinamo în perioada 2004-2010, a comentat stilul patronului FCSB, Gigi Becali (65 de ani), care în ultima vreme a anunțat titularii chiar înaintea meciurilor.

Lucian Goian este de părere că dacă FCSB ar câștiga titlul în Superligă i-ar încuraja pe alți patroni să se implice și mai mult în planul tactic al antrenorilor.

Lucian Goian, despre „antrenorul” Gigi Becali: „Nu văd normalitate în chestia asta, m-a ferit Dumnezeu de astfel de experiențe”

Nu mi-aș dori să câștige FCSB campionatul pentru că altfel, ceea ce face s-ar considera a fi normalitate.

Nu văd normalitate în chestia asta. S-ar crea un precedent pentru ceilalți. Se mai întâmplă, dar sunt discreți. Mai venea câte un conducător, spunea că are ofertă pentru unul, dar nu ieșea public.

În China nu s-a întâmplat să vină patronul să facă echipa. În India, la fel. Patroana venea și ne încuraja, ne dădea încredere.

M-a ferit Dumnezeu de astfel de experiențe, nu știu cum aș fi reacționat, poate mi-ar fi luat din plăcere”, a declarat Lucian Goian, potrivit playsport.

Charalambous și Pintilii l-au refuzat pe Gigi Becali la ultimul meci: „Au făcut cum au vrut ei”

Patronul FCSB, Gigi Becali, a dezvăluit că în pauza meciului cu Sepsi (1-0) a sunat pentru ca Nana Antwi, noua achiziție, să fie introdus pe teren, însă staff-ul tehnic l-a refuzat.

„N-au vrut ei, staff-ul. Am vorbit cu staff-ul în pauză. Să ştii că eu fac, dar nu fac niciodată împotriva staff-ului. Când ei zic că asta nu se poate face, nu fac!

Rar se întâmplă, cum s-a întâmplat aseară. Mi-au spus că nu se poate acum. Ei au spus asta. Am spus atunci să facă cum vor ei. Au zis că au jucători bolnavi şi au făcut ei cum au vrut ei şi au făcut ce au vrut”, a declarat Gigi Becali.

VIDEO. Gigi Becali nu se sperie de Rapid: „Nu o văd periculoasă. Câștigăm în Giulești și după două meciuri în play-off dăm cu artificii”

>

Vezi și alte știri:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.