Liga 1

„Cum e la Craiova?” » Cele două cuvinte spuse de Gică Craioveanu i-au făcut pe toți să râdă în direct

Articol de Sergiu Alexandru  —  Tuesday, 13 February 2024

Gică Craioveanu (55 de ani), un apropiat al lui Mihai Rotaru, a analizat situația complicată de la Universitatea Craiova. 

Formația alb-albastră trece printr-o perioadă tulbure, având doar o victorie în ultimele cinci partide. Iar Gică Craioveanu, care a și lucrat în club, a analizat problemele echipei.

Cum vede Gică Craioveanu ce se întâmplă la Universitatea Craiova 

Întrebat „Cum e la Craiova”, Gică Craioveanu a oferit un răspuns amuzant: „E puțină ceață”. Reacția sa a stârnit râsete din partea celor prezenți în studio. 

Apoi, fostul internațional a continuat. 

„În primul rând, eu zic că Petev nu cunoaște campionatul României și nu cunoaște mentalitatea fotbaliștilor români și a celor străini care vin în România. Aici a avut probleme și continuă să aibă probleme. A început bine, dar apoi a intrat într-un con de umbră teribil. 

Ca joc și ca rezultate. Rezultatele sunt incredibil de slabe, din punctul meu de vedere, ținând cont de jucătorii pe care îi are Craiova ”, a spus Gică Craioveanu în emisiunea „Fotbal Club”, de la DigiSport. 

Și a vorbit și despre patronul Mihai Rotaru: „Mihai Rotaru nu vrea să iasă din poveste, dar vrea să fie ajutat de mai mulți oameni de fotbal, care sunt foarte apropiați Craiovei. A vândut, a vândut acțiuni... Are cel mai mare pachet de acțiuni, dar a și vândut o parte.”

Răbdarea s-a dus și ea. Pentru mine s-a dus răbdarea. Vorbesc foarte mult cu oamenii din Craiova. Deja sunt zece ani de când le promitem tot timpul că vom fi campioni. Și am jucat doar o dată cu titlul pe masă, cu CFR Cluj, care ne-a învins. Dar eu mă aștept la mult mai mult. Dar ceva lipsește. Poate continuitate la antrenori. Vine unu care joacă ofensinv, 4-3-3, apoi vine unul cu 4-2-3-1 ultradefensiv... E greu să motivezi jucătorii și să schimbi mentalitatea lor. 

– Gică Craioveanu

VIDEO Gigi Becali: „Mă aștept ca Universitatea Craiova să se bată la locul doi”

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.