Liga 1

Cum a reușit Gică Hagi să o cucerească pe Marilena: „Parca mașina pe o străduță îndepărtată, ca să nu să afle părinții mei”

Articol de Andra Mocanu  —  miercuri, 14 februarie 2024

Marilena Hagi a dezvăluit cum a reușit Gică Hagi să o cucerească. Cei doi sunt căsătoriți din 1995 și au împreună doi copii: Kira (27 de ani) și Ianis (25).

Recent, soția „Regelui” a povestit cum a fost începutul relației dintre cei doi și cum se fereau să fie văzuți în public în momentul ieșeau împreună.

Cum a cucerit-o Gică Hagi pe Marilena Hagi

„Îmi amintesc perfect, desigur. M-a invitat la restaurantul Select. Deși eram îngrozitor de timidă, încă de la început m-am simțit în largul meu lângă el. Asta pentru că îmi semăna în multe privințe. Și el era timid, ca și mine. Eram studentă în anul II și venea să mă ia de la facultate.

Își parca mașina pe o străduță îndepărtată, ca să nu ne vadă cineva sau să afle părinții mei. Totuși, n-am rezistat prea mult și i-am spus surorii mele cu cine am ieșit. Am păstrat amândouă secretul până la prima mea ieșire în public alături de Gică. Era o petrecere machidonească. Toată lumea a fost surprinsă. Nu știau de unde am răsărit”, a spus Marilena, potrivit newsweek.ro.

+37 Foto
Marilena Hagi și Gică Hagi (foto: Raed Krishan/GSP)

Gică Hagi: „Soția are noțiuni de fotbal, dar nu se bagă. Ar fi chiar culmea!”

În mai 2023, după ce Farul a câștigat titlul, Hagi a sărbătorit alături de soția lui. Și a vorbit despre rolul acesteia în activitatea fotbalistică.

„Ea are noțiuni de fotbal, dar nu, nu se bagă. Asta ar fi culmea!”, a spus Hagi, după care a adăugat răzând: „În schimb, sora-mea cea mai mică se bagă în discuții de genul ăsta, are păreri de-ale ei. O las să vorbească, ce să fac?”, a spus Hagi, 

Apoi i-a mulțumit: „Îi mulțumesc pentru faptul că m-a lăsat și m-a susținut să investesc toți banii pe care îi aveam în ceea ce am construit aici”.

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.