Liga 1

Dumitru Dragomir, reacție șocantă în cazul „Dodel”: „Știe toată lumea că se droghează! Păcat de el!”

Dumitru Dragomir

Articol de Alexandru Stanciu  —  miercuri, 14 februarie 2024

Dumitru Dragomir, fost președinte al LPF, a comentat „subiectul Tănase”, după ce fostul fotbalist de la FCSB și FC Argeș a fost filmat în ipostaze tulburătoare.

Pe 27 decembrie 2023 Tănase a fost prins drogat la volan. Poliția din Pitești i-a suspendat permisul de conducere și întocmit dosar penal. La nici două luni distanță, Tănase a intrat iar în atenția publică, de această dată filmat în ipostaze delicate.

+10 Foto
Imagini șocante cu Cristi Tănase

Dumitru Dragomir: „Știe toată lumea că se droghează”

„Ştie toată lumea că se droghează. Păcat de el, săracul. E tânăr şi… Trebuie ajutat. Mă mir. Are părinţi buni. Drogurile şi băutura. Amestecătura te distruge. 

E bine să nici nu discutăm. Ferească Dumnezeu. Băutura şi drogul îţi ard creierul. Dus la dezintoxicare, dus la un psiholog şi avut grijă de el. Totuşi, e tânăr. A fost fotbalist bun.

Trebuie ajutat. Să te rogi la Dumnezeu să nu ai nici cunoştinţe aşa. Te distruge psihic şi pe tine dacă ai pe cineva aşa. Să ştii cum a fost în urmă cu câţiva ani şi cum e acum”, a declarat Dumitru Dragomir, potrivit fanatik.

Cristi Tănase despre imaginile tulburătoare prezente pe internet: „Mare lucru, un dinte n-a fost prins cum trebuie”

Ce să se întâmple? Nimic! Am ajuns acasă, eram beat, ăsta e adevărul, care e problema?, am sunat-o pe soție, nu mi-a răspuns, așa că m-am pus jos, până să-mi deschidă ea ușa. Am omorât pe cineva? Ce-am făcut?

Am avut niște dinți ce trebuiau puși ca lumea, unul n-a fost bine prins, de aceea am rămas fără el. Zici că am cancer, Doamne ferește! Nu s-a întâmplat să se facă gaură în cer.

Atât a fost, am fost la un șprit, m-am îmbătat, se mai întâmplă asta bărbaților, soția știa că o să ajung târziu, că o sunasem... Acum, parcă zici că trebuie să mă scuz în fața tuturor, să mor eu!

Așteptam să răspundă, când a venit portarul de la bloc. Teoretic și practic, mă știam cu el, dar el a venit să mă filmeze. Am greșit cu ceva că m-am pus jos, beat, să aștept să-mi răspundă soția? S-a creat o discuție total aiurea, vezi Doamne, ce-am făcut...

Mare lucru, m-am îmbătat, am venit acasă și nu mi-a răspuns nevasta, iar eu m-am pus jos să aștept până deschide ușa. OK, mi-a căzut un dinte. Cine naiba să mă bată?! A înnebunit lumea.

M-au sunat prietenii, Bogdan Stancu, de exemplu: «Cine te-a bătut, frate, ți-a dat dinții jos?!». Cine să mă bată, mă? «N-ai văzut filmarea?!»”. Abia atunci am văzut că sunt pe toate site-urile.

Acum, voi vă faceți treaba, faceți ce vreți, dar eu vă prezint situația așa cum este”, a reacționat „Dodel” pentru Gazeta Sporturilor.

VIDEO. Imagini șocante cu „Dodel” Tănase » Întins pe jos, cu sânge la gură și incoerent în holul blocului: „Ce-am pățit?”

>

Vezi și alte știri:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.