Liga 2

Doi foști președinți au dat clubul în judecată

Doi foști președinți de la Chindia Târgoviște au dat clubul în judecată. Sursă foto: facebook.com/ chindiaoficial

Articol de Marius Mărgărit  —  joi, 15 februarie 2024

La Chindia Târgoviște situația este în continuare tot mai explozivă, nu doar cu numeroșii foști jucători care au depus memorii pentru recuperarea salariilor restante din sezonul trecut, dar chiar și cu foști conducători.

Plecat în octombrie de la club, președintele Andrei Cordoș mai avea de recuperat un salariu și banii de chirie pe o lună. Cum discuțiile n-au avut niciun rezultat, acesta a făcut memoriu la FRF, unde a și câștigat în primă instanță. Dar înainte să afle decizia de la comisie, i-a dat în judecată și în civil, tocmai pentru a le dovedi celor de la Chindia că nu se joacă. Ar fi trebuit să-și primească azi (n.r. - joi) banii, dar cel mai probabil va fi iar amânat.

Doi foști președinți de la Chindia Târgoviște au dat clubul în judecată

La rândul său, Marcel Ghergu, președintele dinaintea lui Cordoș, a dat și el recent clubul dâmbovițean în judecată, direct în civil, tot pentru salarii restante. În cazul său ar fi vorba despre o datorie de aproximativ 130.000 lei, reprezentând 7 salarii din campionatul trecut

Marcel Ghergu (stânga) și Andrei Cordoș, foştii preşedinţi de la Chindia Târgoviște

Surse apropiate clubului au dezvăluit că „la Chindia sunt atât de multe probleme că nu-ți poți recupera salariile restante decât dacă îi dai în judecată”. Ghergu, demis în 17 iunie 2023, a fost contactat ulterior de club, pentru a reveni în funcție sau pentru a ocupa postul de director sportiv. Urma să-i ajute pe cei de la Chindia și la întocmirea dosarului de licențiere.

N-a fost însă de acord să lucreze cu antrenorul Diego Longo, cei doi fiind certați. În plus, revenirea sa nu a fost agreată de către unul dintre asociați, Corneliu Ștefan, președintele Consiliului Județean Dâmbovița. Acesta a fost și motivul pentru care, în cele din urmă, Ghergu s-a decis să acționeze clubul în instanță, la Tribunalul Dâmbovița.

Vicepreședintele de la Chindia Târgoviște a plecat și el. Antrenorii de la juniori, neplătiți de 6 luni

Și al doilea om din club, vicepreședintele Nicu Croitoru, care era și șeful Centrului de copii de juniori, a decis să părăsească Chindia. Probleme mari sunt și acolo, antrenorii de la juniori fiind neplătiți de 6 luni

Surse din cadrul clubului susțin că doi dintre ei, Sică Bârdeș și Marin Vătavu, ar fi avut o discuție destul de încinsă cu președinte Lorin Petrescu. Și că i-ar fi spus în față: „Băi, de acum să te duci tu să antrenezi copiii, că noi nu ne mai ducem!”.

Și la echipa mare sunt aceleași vechi probleme, ajungându-se acum la 3 salarii restante către jucători. Iar în acest moment, 3 dintre componenții actualului lot, Cornel Dinu, Robert Moldoveanu și Adrian Ioniță, au făcut memorii pentru recuperarea banilor, câștigând deja în primă instanță, la CNSL.

VIDEO. De ce a fost demis Dragoș Militaru de la Chindia. Renzo Rossi: „Nu puteam să-i oferim timp”

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.