Liga 1

Gigi Becali s-a convins după ce l-a văzut în doar 4 meciuri la FCSB: „Ce faci, tu joci relaxat? La mine trebuie să-ți fie frică! Frica păzește bostănăria”

Gigi Becali, patron FCSB

Articol de Romeo Ene  —  vineri, 16 februarie 2024

Gigi Becali (65 de ani), patronul FCSB-ului, a comentat evoluția lui Luis Phelipe (23 de ani) din partida câștigată de echipa sa împotriva celor de la Sepsi, scor 1-0, în etapa #25 din Superliga.

Titular în primele trei meciuri, mijlocașul transferat de la Poli Iași nu a avut evoluțiile așteptate și a trecut pe banca de rezerve, dar prestația din meciul cu covăsnenii a fost pe placul lui Gigi Becali, care a explicat motivul pentru care Phelipe începe să arate calitățile care l-au convins să-l transfere.

Gigi Becali: „Parcă a fost Luis Phelipe ăla pe care l-am ochit la Iași”

Luis Phelipe mi-a plăcut cum s-a mișcat contra lui Sepsi. Nu extraordinar, dar s-a mișcat bine. A fost jucătorul pe care-l știam, s-a mișcat bine, a driblat, a făcut, a dres, a intrat…Parcă a fost Luis Phelipe ăla pe care l-am ochit la Iași. Duminică seara a fost ăla.

Luis Phelipe

A capătat mai multă frică! Dacă n-ai frică… Frica păzește bostănăria! Are frică să nu-și piardă locul… Păi normal… Ce faci, tu joci relaxat? Trebuie frică! La Becali când joci, trebuie să-ți fie frică, pentru că e nenorocire mare. La mine, dacă nu ai frică, nu joci! Să joci de frică!

Păi Borza când era la Hagi cum juca? Ziceai că e pistol, că e rachetă Borza. Păi când ieșea Gică în tușă acolo, pe partea lui, și când țipa o dată la el… Acum la Rapid de cine să-i fie frică, de băieți?”, a precizat patronul de la FCSB, pentru Fanatik.

Hagi este în play-off. Îl vreau în play-off. Aș zice, ca să nu exagerez, cam 50 la sută din cât vreau să fiu eu în play-off. Îmi pare rău de Gică. Dacă respecți fotbalul și munca unui om, trebuie să-l vrei pe Hagi în play-off. Ca Hagi nu mai există nimeni în fotbalul românesc!
-Gigi Becali

VIDEO. Cristiano Bergodi, antrenorul Rapidului, crede că o posibilă absență a fanilor la meciul cu FCSB ar dezavantaja echipa

>

Citește și alte știri:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.