Liga 1

Conducătorul din Superligă care vrea să fie șef la LPF în locul lui Iorgulescu: „Aș putea ridica nivelul fotbalului”

Articol de Sergiu Alexandru  —  vineri, 16 februarie 2024

Dani Coman (44 de ani), președinte în Superligă, la Hermannstadt, spune că ar dori să ajungă la un moment dat la șefia LPF.

Fostul portar spune că ar dori să candideze pentru președinția Ligii Profesioniste de Fotbal, for condus din 2013 de Gino Iorgulescu, aflat în prezent la al treilea mandat.

Dani Coman vrea să candideze la șefia LPF: „Aș putea ridica nivelul fotbalului”

„Despre FRF nu s-a vorbit niciodată. Dar cândva voi candida la LPF. Nu e momentul acum. Îmi doresc să progresez în tot ceea ce fac. Cred că aş putea ridica nivelul fotbalului din postura aceea”, a spus Dani Coman la Orange Sport.

Precedentele alegeri LPF au avut loc în mai 2022, iar Gino Iorgulescu a câștigat al treilea mandat, cu unanimitate de voturi. Următoarele alegeri ar trebui să aibă loc în 2027.

Ce spune Dani Coman despre Rapid

Dani Coman a vorbit și despre posibilitatea de a deveni președinte la fostul său club, Rapid.

„Numele meu apare la Rapid dacă mă duc la un meci. Aşa e şi dacă mă duc la un meci la Piteşti sau la Brăila. Haideţi să vă zic, dacă e să mă duc la Rapid vreodată, singurul om cu care aş vrea să lucrez e Daniel Niculae. Şi să punem stop idei că eu l-aş da afară pe Nico. 

Eu mi-aş dori să lucrez cu el şi sunt convins că împreună putem să ducem Rapidul mai sus”, a declarat Dani Coman pentru sursa citată.

Credeţi că la modul cum vrea să se construiască Rapidul un om poate să facă totul? Vă zic eu că nu. Indiferent cine e omul. Am vrut să pun punct speculaţiei conform căreia se duce Coman în locul lui Nico. Sunt băieţi capabili acolo. 

- Dani Coman

VIDEO Totul despre Rapid - Hermannstadt

>

Citește mai multe știri din Superligă:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.