Liga 1

Imagini inedite cu Alexandru Tudor la Patriarhie » Ce l-a pus preotul să facă: toate privirile au fost pe fostul arbitru

Articol de David Marinescu  —  vineri, 16 februarie 2024

Alexandru Tudor, omul de încredere al lui Gigi Becali, patronul FCSB, a fost prezent azi la Patriarhie, unde a participat la Sfânta Liturghie și Taina Sfântului Maslu.

Cunoscut pentru apropierea de Biserică, la fel ca și în cazul lui Gigi Becali, fostul arbitru Alexandru Tudor este prezent în mod constant la slujbele de la Catedrala Patriarhală din București.

VIDEO. Alexandru Tudor, la Sfânta Liturghie și Taina Sfântului Maslu de la Catedrala Patriarhală din București

>

Azi, Alexandru Tudor a citit din „Viețile Sfinţilor Zilei” din Sinaxar. Ceea ce se poate face doar cu acordul preotului, el fiind cel care hotărăște cine poate citi din Sinaxar.

„La fotbal am descoperit credința. Cariera mea a fost ca o scară, dificultatea și presiunea din arbitraj m-au împins să caut ajutor. Am avut momente în care mergeam pe stradă și vorbeam de unul singur! Am avut un coleg arbitru care a albit într-o noapte! S-a trezit dimineața alb la cap! Înțelegeți?”, spunea Alexandru Tudor, într-un interviu pentru Gazeta Sporturilor

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.