Liga 1

FCSB încasează o lovitură grea! Fotbalist important, suspect de o accidentare foarte gravă

Alexandru Pantea, alături de coechipierii săi Eduard Radaslavescu, David Miculescu, Risto Radunovic și Adrian Șut / Foto: Imago Images

Articol de Emanoil Ursache  —  vineri, 16 februarie 2024

FCSB are probleme serioase înaintea meciului din etapa a 26-a a Ligii 1 de luni, programat începând de la ora 20:30, în deplasare, la Cluj, împotriva Universității. Alexandru Pantea (20 de ani), fundașul dreapta titular al roș-albaștrilor, eligibil pentru regula U21, ar fi suferit o accidentare gravă la antrenamente.

Alexandru Pantea urmează să efectueze luni un RMN pentru a afla situația exactă cu care se confruntă. Stafful liderului primului eșalon se teme de ce este mai rău, respectiv ca tânărul apărător lateral să fi suferit o ruptură a ligamentelor încrucișate, informează site-ul Fanatik.ro

Un astfel de scenariu ar fi cu adevărat groaznic pentru Elias Charalambous. Pe lângă faptul că ar pierde titularul postului de fundaș dreapta, tehnicianul cipriot nu se va putea baza pe jucătorul U21 pe care l-a utilizat cel mai des în actualul sezon.

FCSB are doar două variante U21 de înlocuitor pentru Alexandru Pantea

Alexandru Pantea a jucat în 20 dintre cele 25 de meciuri disputate de FCSB în Liga 1, fiind absent doar în 5 partide, dintre care în una din cauza cumulului de cartonașe galbene.

Fără alte opțiuni de transferuri din cauza faptului că perioada de mercato de iarnă s-a terminat în campionatul României, Charalambous se mai poate baza pentru regula U21 pe doi jucători care nu au confirmat deloc până acum în actualul sezon: aripa stânga Octavian Popescu (21 de ani) și mijlocașul ofensiv Eduard Radaslavescu (19 ani).

În actualul sezon al Ligii 1, Octavian Popescu a reușit să marcheze doar de două ori și să le ofere colegilor săi doar două pase decisive. Eduard Radaslavescu nu a fost niciodată decisiv în 11 apariții din primul eșalon.

Mai mult decât atât, Octavian Popescu a fost menajat în meciul câștigat de roș-albaștri pe Arena Națională din etapa trecută, scor 1-0, împotriva locului 7 din primul eșalon, Sepsi Sfântu Gheorghe. Popescu a resimțit dureri, iar staff-ul liderului a preferat să nu riște o accidentare serioasă.

Cel mai probabil, Octavian Popescu va fi jucătorul titularizat de către Elias Charalambous în meciul împotriva Universității Cluj pentru a respecta regula U21.

VIDEO Cristiano Bergodi spune că a râs când a auzit că Gigi Becali vrea să deschidă artificiile după 2 meciuri din play-off

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.