Liga 1

Leo Grozavu a răbufnit la conferință după Petrolul - Poli Iași: „Arbitraj ca pe timpuri la liga a treia”

+43 Foto
Leo Grozavu/ foto Ionuț Iordache (GSP)

Articol de Ionuţ Iordache, Adrian Duţă, Andrei Furnigă (video)  —  vineri, 16 februarie 2024

Petrolul - Poli Iași 2-1. Leo Grozavu, antrenorul ieșenilor, a comentat înfrângerea echipei lui, venită la ultima fază.

La flash-interviu, Grozavu a refuzat să comenteze decizia arbitrului Horia Mladinovici, care nu l-a eliminat pe Papp după un fault dur la Ispas. Apoi, la conferință, s-a dezlănțuit.

VIDEO. Leo Grozavu: „Papp trebuia eliminat. Arbitraj ca pe timpuri la liga a treia”

>

„Nu m-a impresionat Petrolul. Toată stima pentru ei, dar nu a fost un joc impresionant. Ai mei au căzut puțin, dar nu știu de ce. Nu m-a impresionat jocul Petrolului. Au scos un fundaș central care trebuia să fie eliminat, nu trebuia să mai joace. 

Au jucat cu mingi la bătaie. Au avut un arbitraj care le-a permis orice, ca pe timpuri la liga a treia. O intrare grosolană a lui Paul Papp, trebuia eliminat!”, a declarat Grozavu, la conferința de presă.

Ce a declarat Leo Grozavu la flash-interviu, după Petrolul - Poli Iași

„Nu știu ce s-a întâmplat, întrebați-l pe Mladinovici! Eu nu pot spune dacă a fost just sau injust. La final e 2-1, felicit echipa gazdă. Nu am nimic de declarat vizavi de arbitraj. Nu pot spune nimic, decât despre jucătorii mei. În repriza a doua s-au întâmplat niște lucruri. Momentele decisive nu au fost tratate bine. 

Vom încerca să le rezolvăm. În prima repriză am făcut ce trebuia, dar pare că șansa nu e cu noi. Am avut o bară pe final, toți erau spectatori. La ei a sărit din bară în plasă, asta e”, a declarat Grozavu, la Orange Sport.

Întrebat despre un posibil conflict cu Cătălin Itu, a declarat: „Îndepărtăm lumea de la fotbal, în România scoatem în evidență doar scandalul. Itu e la Iași, când merită să joace, va juca. 

Eu îi tratez pe toți la fel, mai mult nu e de comentat nimic. Toate meciurile sunt dificile, indiferent de adversar. Contează mult ce facem noi, nu ce fac adversarii”.

Nu aș vrea să comentez arbitrajul, nu știu ce să zic. Să vorbească oamenii care analizează. Eu am pus mâna pe Musi și mi-a dat galben. Toți vor Dinamo, toată lumea dă în Iași. Toți ne cred slabi. Simt asta, e părerea mea.

- Mihai Bordeianu, mijlocaș Poli Iași

VIDEO. Petrolul - Poli Iași » Bucuria ,,lupilor" după golul egalizator al lui Musi

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.