Liga 1

MM Stoica laudă un jucător de la Rapid: „Nu are cum să nu îți placă”

+22 Foto
Borisav Burmaz / foto Cristi Preda (GSP)

Articol de Adrian Duţă  —  vineri, 16 februarie 2024

Rapid - Hermannstadt 2-0. MM Stoica, președintele Consiliului de Administrație de la FCSB, l-a lăudat pe Borisav Burmaz, atacantul giuleștenilor.

Burmaz nu a marcat, a dat un assist pentru Krasniqi. El are și 3 goluri marcate la Rapid în acest an.

MM Stoica, impresionat de Burmaz, după Rapid - Hermannstadt

„În partea a doua a fost galop de sănătate, în prima nu s-a întâmplat nimic. S-a exprimat fluent, victoria Rapidului e meritată. Pare o achiziție foarte bună Burmaz, Rapid arată foarte bine de la mijloc în sus. Foarte bine, sunt și 3 pe post. Nu are cum să nu îți placă Burmaz. 

A marcat goluri spectaculoase, acum a gândit bine assist-ul. Nu ai cum să marchezi dacă nu greșesc și adversarii, dar se vede că fazele au fost lucrate. Părea inflație acolo în atac, dar Bergodi le-a găsit loc și lui Rrahmani, și lui Burmaz. E un adversar foarte serios Rapidul”, a declarat MM Stoica, la Orange Sport.

Acum e «parfum» pentru mine, un spectacol. Am stat două luni fără atacanți, în noiembrie și în decembrie, dar nimeni nu ne-a dat credit că am rămas sus. Două luni, nu un singur meci! Scoateți 2 jucători de la celelalte echipe care luptă pentru titlu și vedem ce fac ei

O luăm meci cu meci. FCSB e încă departe și vom vedea, dar cu fiecare meci câștigat punem un pic de presiune. Cred că va fi un play-off foarte bun, spectaculos. 

- Cristiano Bergodi, antrenor Rapid

VIDEO. Imnul Rapidului, intonat de întreg stadionul

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.