Liga 1

„Poate unii au fost apăsați” » Discurs tăios după Rapid - Hermannstadt: „Suntem cam mici!”

+22 Foto
Daniel Paraschiv

Articol de Daniel Grigore  —  Friday, 16 February 2024

Daniel Paraschiv (24 de ani), atacantul lui Hermannstadt, titular în 0-2 cu Rapid, a fost autorul unui discurs dur la finalul partidei din Giulești.

„A fost vorba despre o lipsă de inspirație pe atac și inexactități care pe Giulești te costă”, a spus Daniel Paraschiv după fluierul final din Rapid - Hermannstadt.

Ulterior, atacantul cu 7 goluri în acest sezon a strecurat mai multe afirmații tăioase în discursul lui.

Daniel Paraschiv, discurs tăios după Rapid - Hermannstadt

„Se putea mai mult, dar ne-a lipsit încrederea. Mi-aș dori să avem toți încrederea pe care o are Mister în noi. Face o muncă foarte bună, încearcă să ne motiveze înainte de fiecare meci, dar recepționăm destul de greșit mesajul.

Play-off-ul nu era chiar obiectivul propus, dar, clar, când ajungi acolo începi să ai așteptări. Suporterii, cei puțini, dar care vin la fiecare meci își doresc și ei. Acum suntem obligați să luptăm și mai mult la fiecare meci, încă poate fi îndeplinit acest obiectiv.

Ce poate fi mai frumos decât să joci într-o asemenea atmosferă? Poate unii au fost apăsați, dar eu nu, mi-a plăcut. Astea sunt meciurile mari. Dacă ne dorim play-off-ul, astfel de meciuri sunt de play-off. Din păcate, pare că deocamdată suntem un pic cam mici”, a afirmat Paraschiv la Prima Sport.

Vârful sibienilor a fost întrebat și despre șansele Rapidului la titlu.

„Rapid mi se pare capabilă să lupte la titlu, e o echipă în formă, are toate șansele cu acești spectatori extraordinari. Dacă prind o zi bună, pot bate orice echipă fără probleme”, a răspuns Paraschiv.

În urma rezultatului, Hermannstadt a rămas în afara locurilor de play-off. Petrolul, victorioasă astăzi cu Poli Iași, 2-1, a depășit-o. Ploieștenii au acum 35 de puncte, Hermannstadt a rămas la 34.

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.