Campionate

Klopp, exasperat! Doi titulari s-au „rupt” în prima repriză, infirmeria devine neîncăpătoare

Jurgen Klopp, în Brentford - Liverpool // foto: Guliver/gettyimages

Articol de Daniel Grigore  —  Saturday, 17 February 2024

Prima repriză a meciului dintre Brentford și Liverpool, scor final 1-4, a fost de coșmar pentru „cormorani”, deși aceștia au intrat în avantaj la pauză, 1-0. Jurgen Klopp a pierdut 2 titulari, pe mijlocașul Curtis Jones (23 de ani) și atacantul Diogo Jota (27).

  • Întoarcem campionatul Angliei pe toate fețele la Premier GSP, un show nou marca GSP.ro. Duminică, 18 februarie, ora 13:00.

Într-o perioadă extrem de importantă a sezonului, în plină luptă la titlu, Liverpool pierde jucători pe bandă rulantă.

Astăzi, cu Brentford, Liverpool nu s-a putut baza pe Alisson, Dominik Szoboszlai și Trent Alexander-Arnold, toți 3 titulari obișnuiți în trupa lui Jurgen Klopp.

Pe parcursul primei reprize, „cormoranii” au mai pierdut doi oameni de bază.

Curtis Jones și Diogo Jota s-au accidentat în Brentford - Liverpool

Mijlocașul Curtis Jones a fost înlocuit în minutul 34 cu Ryan Gravenberch, după ce a aterizat greșit și a acuzat dureri la gleznă. Cel mai probabil, este vorba despre o entorsă a ligamentelor.

La 10 minute distanță a ieșit și Diogo Jota, autorul pasei decisive la unicul gol al primei părți. În urma unui duel aerian, Christian Norgaard, mijlocașul gazdelor, a căzut pe genunchiul stâng al lui Jota. Portughezul nu s-a putut ridica, fiind scos de pe teren cu ajutorul unei tărgi. Semnele nu sunt deloc încurajatoare în cazul lui.

Pe lângă cei 5 jucători menționați, Liverpool îi mai are în recuperare pe Thiago Alcantara, Stefan Bajcetic și Joel Matip. Infirmeria devine neîncăpătoare într-un moment în care Liverpool luptă pentru titlu și așteaptă finala Cupei Ligii, pe 25 februarie, cu Chelsea.

Mai multe știri din Premier League:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.