Stranieri

Cum vede Costel Pantilimon situația lui Horațiu Moldovan: „Cine îmi spune că nu e așa, dă dovadă de o ipocrizie ieșită din comun”

Horațiu Moldovan, foto: Imago

Articol de Alexandru Mone, Daniel Grigore  —  Sunday, 18 February 2024

Costel Pantilimon (37 de ani), campion cu Manchester City în Anglia, a vorbit la Premier GSP despre transferul lui Horațiu Moldovan (26 de ani) la Atletico Madrid.

Fostul portar al „cetățenilor” crede că Moldovan nu avea locul de titular asigurat la niciuna dintre echipele interesate de serviciile sale în această iarnă, indiferent că vorbim despre Atletico, Celta Vigo sau Betis Sevilla. 

VIDEO. Costel Pantilimon la Premier GSP: „Atletico este o șansă enormă pentru Horațiu Moldovan”

>

Este o șansă enormă pentru Horațiu. În momentul plecării, era în vârf de formă. Naționala s-a calificat la Euro, avea evoluții destul de bune la Rapid.

Nu știu... Am înțeles că și Celtic și Betis erau interesate de el. Nu știu ce echipă îi asigura locul de titular. Și atunci a mers la echipa cu renumele cel mai mare, unde poate acumula foarte mult”.

Pantilimon crede că și factorul financiar a avut un cuvânt important de spus în decizia internaționalului român de a merge în capitala Spaniei: „Noi, sportivii, avem o carieră destul de scurtă. Și când ai șansă să mergi la o echipă foarte mare, unde câștigi foarte bine, te duci acolo.

Și cred că toată lumea gândește așa. Și cine îmi spune că nu o face, ar fi o ipocrizie ieșită din comun”. 

Fostul portar al României nu crede că naționala va fi afectată de lipsa minutelor în cazul lui Horațiu Moldovan: „Pentru echipa națională, nu e ceva plăcut. Dar Horațiu nu va uita fotbalul. Poate nu va avea ritmul necesar sau repere, dar nu va pierde foarte mult echipa națională. E la maturitatea necesară să știe să gestioneze astfel de momente”, a explicat Pantilimon la Premier GSP. 

800.000 de euroeste salariul anual încasat de Horațiu Moldovan la Atletico Madrid

Înaintea fiecărui meci mă dau cu mir, fac o cruce și spun: «Doamne ajută să ies sănătos!». Doar atât, n-am superstiții. Horațiu Moldovan, portar

VIDEO. Emisiunea integrală Premier GSP cu Costel Pantilimon

Vezi și alte știri din fotbalul internațional:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.