Liga 1

Verdictul specialistului la primul gol din Botoșani - Craiova + Diferența față de reușita anulată lui Coman cu CFR Cluj

+17 Foto
Momentul în care Kaprof e surprins în ofsaid. Jocul a fost lăsat să continue, iar tot argentinianul avea să marcheze

Articol de Andrei Crăiţoiu, Adrian Duţă  —  Sunday, 18 February 2024

Botoșani - Universitatea Craiova. Juan Kaprof a deschis scorul pentru gazde în minutul 16, cu un gol reușit după un ofsaid premergător fazei din care a venit reușita. 

Ce s-a întâmplat în minutul 16? A fost o primă centrare în careul Craiovei, moment în care Kaprof se afla în ofsaid. Argentinianul a vrut să joace mingea, dar nu a reușit să o atingă cu capul. Faza a continuat. Căpățînă a degajat din careu, iar balonul a revenit la moldoveni, aproape de centrul terenului. Benzar a centrat și de data asta Kaprof a marcat. 

La o primă vedere, faza golului lui Kaprof pare asemănătoare cu cea de la reușita lui Florinel Coman cu CFR Cluj, 1-1. Atunci, „șeptarul” roș-albaștrilor l-a învins pe Sava, însă golul a fost anulat pentru un fault premergător la centrul terenului, când Crețu a recuperat mingea din picioarele unui adversar.

FOTO. Cum a deschis Botoșani scorul cu CSU Craiova

+17 Foto
Gol controversat în Botoșani - CSU Craiova

Specialistul în arbitraj contactat de GSP spune că decizia lui Szabolcs Kovacs de a valida golul lui Kaprof a fost corectă.

Acum, golul lui Kaprof a fost validat pentru că oltenii au avut mingea în control imediat după ce un atacant advers aflat în ofsaid a vrut să o joace. Atunci, CFR nu a avut mingea în control după faultul lui Crețu și se impunea anularea reușitei lui Coman. 

VIDEO. Aurel Țicleanu s-a săturat de Rotaru și Mititelu: „Lăsați-vă, nu vă pricepeți!”

>

Citește și alte știri din Superliga

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.