Liga 1

Fiica lui Gigi Becali, „tun” financiar de 4 milioane de euro: „Poate ține singură FCSB încă de acum”

Articol de David Marinescu  —  duminică, 18 februarie 2024

Alexandra Becali (28 de ani), fiica mijlocie a lui Gigi Becali, și soțul ei au înregistrat câștiguri însemnate din afacerea cu imobiliare, conform patronului de la FCSB. 

Gigi Becali a dezvăluit că fiicei lui îi merge extrem de bine. Tocmai a vândut 10 case, fiecare în valoare totală de 4 milioane de euro. Gigi Becali are 3 fete, pe Teodora, Alexandra și Cristina.

+23 Foto
foto: Instagram @alexandrabecali

Alexandra Becali, „tun” de 4 milioane de euro

„Mi-a zis ginerele meu: «Băi tată, a venit un evreu și a cumpărat 10 case». L-am întrebat: «Cum a cumpărat atâtea?», și el mi-a spus așa: «A zis că se mută el și cu încă zece familii, prieteni din Israel». E 400.000 de euro o casă. Înseamnă că a primit vreo 4 milioane de euro.

Sunt cele mai scumpe. Bine, alor mei, eu le-am spus așa: «Voi vedeți cât e piața». Mi-au zis: «Păi e 1.450 de euro metrul pătrat, utilul». Le-am zis să vândă cu 1.350 de euro metrul pătrat, cu 100 mai puțin decât e suma din piață. Noi avem și teren și bani”, a declarat Gigi Becali, potrivit fanatik.

Dumitru Dragomir: „Fata lui Gigi Becali poate ține FCSB de acum”

„Alexandra este frumoasă, deşteaptă, devreme acasă şi bogată. Este dată naibii. Este mână de fier. E la 24 de metri de blocul meu. Vine toată ziua acolo. Eu spun că poate de acum să ţină echipa ea. Are personalitate debordantă.

Eu zic că poate să fie de acum patroană. A învăţat şi carte. Copiii de azi sunt… În momentul în care vorbeşti 2-3 limbi străine, ai bani mulţi, eşti şi strunit… E şi credincioasă. Alexandra este o fată foarte deşteaptă. Pot să spun că o cunosc ca pe copiii mei. O respect şi ea mă respectă pe mine. E tare de tot. Suflă vreun fotbalist în faţa ei? 

Fac pariu pe cât vrei. Şi elegantă, nu vulgară. O laud ca pe un copil de-ai mei. O cunosc, vine pe şantier. Nu-i place ceva, le şi spune, cheamă inginerii. Mână de fier”, a declarat Dumitru Dragomir, potrivit sursei citate.

VIDEO. Când se întoarce la stadion Gigi Becali + când se gândește să se urce pe Maybach

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.