Liga 1

Istvan a dat, Szabolcs a luat! » Consens în studio după Botoșani - Craiova: „Kovacs jr. i-a dezavantajat pe olteni”

Articol de Adrian Duţă  —  duminică, 18 februarie 2024

Botoșani - Universitatea Craiova 2-2. Oltenii au avut probleme astăzi cu „centralul” Szabolcs Kovacs, la două săptămâni de când fuseseră avantajați net de fratele lui mai mare, Istvan Kovacs,  în meciul cu Sepsi, 3-1.

Au fost două faze controversate în Botoșani - Universitatea Craiova, iar ambele au fost judecate în defavoarea oltenilor.

Două greșeli de arbitraj în Botoșani - Universitatea Craiova 2-2

Craiova ar fi putut să primească o lovitură de pedeapsă în repriza a doua, când Mitriță a fost oprit de Benzar să ajungă la minge, în careu. Fundașul dreapta i-a pus lui Alexandru un picior în față, iar extrema Craiovei a căzut. Kovacs jr. a lăsat jocul să meargă. 

Contactul dintre Benzar și Mitriță

„Eu zic că e penalty”, a spus Florin Prunea în emisiunea „Fotbal Club”, de la Digi Sport.

FC Botoșani putea rămâne în 10 oameni tot în repriza a doua, în minutul 78, când Șeroni i-a pus talpa pe tibie lui Mitriță. Fundașul central a primit cartonașul galben de la Kovacs.

„De ce te duci cu talpa? Putea să dea și cartonaș roșu”, a declarat Ilie Dumitrescu, potrivit sursei menționate. Iar Marius Lăcătuș l-a completat: „Și eu cred că putea să dea roșu”.

În meciul cu Sepsi, Istvan Kovacs a luat 5 decizii pro Universitatea Craiova și una contra. Pentru că făcut praf meciul a primit nota 1 în GSP. Toate detaliile - AICI.

VIDEO. Mutarea pe care Mihai Rotaru ar trebui s-o facă urgent la Universitatea Craiova: „Mâine l-aș pune director tehnic”

>

Citește și alte știri din Superliga

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.