Liga 1

„V-a salvat Koljic postul?” » Cum a răspuns Petev, după 2-2 în prelungiri la Botoșani

Articol de Sergiu Alexandru  —  duminică, 18 februarie 2024

CSU Craiova a salvat dramatic un punct cu FC Botoșani, după ce moldovenii au avut 2-0, iar oltenii au marcat golul egalizator în prelungiri. La final, antrenorul Ivaylo Petev s-a declarat mulțumit de rezultat.

După partida de la Botoșani, antrenorul Universității Craiova a spus că echipa lui a obținut un punct important. Și declară că nu s-a temut că va fi demis.

Concluziile lui Ivaylo Petev, după FC Botoșani – CSU Craiova

„Referitor la joc, am făcut un meci bun. Am terminat cu un rezultat bun. În prima repriză am primit două goluri foarte ușor, după pase lungi. FC Botoșani nu a marcat în urma unor faze deosebite. Dar echipa noastră nu a arătat bine în defensivă.

În repriza a doua am făcut schimbări și am controlat jocul. Am avut multe ocazii și plecăm acasă cu un punct. Am ratat victoria din cauza a două momente din joc, în care FC Botoșani a marcat și a făcut 2-0. Primim goluri în fiecare meci și sper ca asta să se termine”, a spus Ivalyo Petev la Prima Sport.

Întrebat dacă golul de 2-2, marcat de Elvir Koljic în minutul 90+5, i-a salvat postul, Petev a spus: „Nu e nicio problemă cu postul meu. Da, avem o serie proastă, dar în ultimele meciuri am arătat un joc bun”.

Primul gol l-am luat foarte uşor. Al doilea a venit după o greşeală pe care o facem meci de meci. Din păcate, nu am reuşit să ţinem ritmul din primele minute şi ne pare rău. Mai ales că în a doua repriză am jucat foarte bine.

Dacă reuşeam să egalăm mai devreme, poate chiar câştigam. Din cauza noastră am pierdut cele două puncte. Am comis-o în apărare, ceea ce facem partidă de partidă. Adversarii nu au foarte multe şanse, dar noi le oferim fiecare gol cadou.

- Nicușor Bancu, căpitan Universitatea Craiova

VIDEO Premier GSP » Costel Pantilimon: „Este o șansă enormă pentru Horațiu Moldovan”

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.