Campionate

Auf wiedersehen, Tuchel?! » Intră direct în ședința decisivă, după ce Bayern a pierdut și cu locul 12 din Bundesliga!

Bayern a pierdut cu Bochum în etapa #22 din Bundesliga, scor 2-3, iar scaunul lui Thomas Tuchel se clatină tot mai tare.

Articol de Adrian Duţă  —  duminică, 18 februarie 2024

Bayern a pierdut astăzi cu Bochum în etapa #22 din Bundesliga, scor 2-3, iar scaunul lui Thomas Tuchel se clatină tot mai tare. Zidane e favorit să vină în locul lui. 

Bayern nu se regăsește, Leverkusen se distanțează în fruntea Bundesligii cu fiecare etapă care trece. Trupa lui Xabi Alonso e acum la 8 puncte peste Bayern, care e în pericol să piardă primul titlu după 12 ani.

Bayern, învinsă de Bochum în Bundesliga

Surpriza e uriașă, Bochum era pe locul 12 înainte de meciul cu Bayern. Campioana din Bundesliga avea mare nevoie de victorie, după de etapa trecută a pierdut cu Leverkusen, 0-3, iar „aspirinele” au câștigat și în această rundă, 2-1 cu Heidenhiem.

Bayern părea că nu va avea emoții și a deschis scorul în minutul 14, prin Musiala. Asano a egalat, iar Keven Schlotterbeck a făcut 2-1 în minutul 44. Bayern nu a profitat de cele 14 minute de prelungire dictate în prima repriză și a intrat în dezavantaj la cabine. Și în acest meci au fost proteste ale suporterilor germani la adresa Ligii. Ei au aruncat cu mingi de tenis pe teren.

Bayern a căutat golul după pauză, dar tot Bochum a marcat. Stoger a punctat din penalty, cu emoții, Neuer a atins balonul. Upamecano a comis faultul în propriul care și a fost eliminat după ce a primit al doilea cartonaș galben. Kane a redus din diferență pe final, în minutul 87, dar Bayern nu a mai avut forța să egaleze.

Thomas Tuchel, în mare pericol să fie demis

Zilele lui Tuchel pe banca lui Bayern sunt numărate după 3 înfrângeri la rând. A pierdut cu Leverkusen, 0-3, cu Lazio în UCL, 0-1, și cu Bochum. Șefii echipei germane vor avea o întâlnire pentru a discuta despre situația antrenorului, anunță jurnalistul Fabrizio Romano.

Locul lui Tuchel ar putea fi luat de Zidane, care a pornit deja negocierile cu Bayern Munchen. 

Clasamentul din Budesliga

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.