Liga 1

Au căzut pe capete » Patru jucători s-au „rupt” în Dinamo - Oțelul

Articol de Sergiu Alexandru  —  duminică, 18 februarie 2024

Partida Dinamo – Oțelul din etapa a 26-a din Superligă a fost una extrem de intensă. Dovadă fiind probleme avute de jucătorii celor două echipe.

Doi jucători de la Dinamo și unul de la Oțelul au căzut victime intensității partidei.

4 jucători s-au accidentat în Dinamo – Oțelul

În finalul primei reprize, Dinamo l-a pierdut pe Costin Amzăr. Fundașul stânga de 20 de ani a făcut un sprint pe partea stângă și s-a oprit. S-a prăbușit pe teren și a cerut schimbarea, în locul său întrând Antonio Bordușanu, titular în meciul cu Farul.

Dincolo, italianul Juri Cisotti (30 de ani) nu a mai putut continua în partea secundă, fiind înlocuit de Zivulic.

FOTO. Dennis Politic, accidentat în Dinamo – Oțelul

În startul reprizei secunde, Dinamo a mai primit o lovitură. Extrema Dennis Politic a acuzat și el probleme medicale. În timpul unui sprint, marcatorul golului de 1-0 a acuzat o problemă musculară și s-a prăbușit pe gazon. A primit îngrijiri medicale, dar nu a mai putut continua. Și a fost schimbat cu Dani Iglesias.

Pe final, nici Josue Homawoo nu a mai putut continua. A ieșit de pe teren, iar Dinamo a jucat în inferioritate numerică în prelungiri. 

Dennis Politic și-a îmbunătățit recordul

Dennis Politic (23 de ani) a modificat tabela chiar în minutul 3, cu un șut din mijlocul careului. A fost cel mai rapid gol marcat de „câini” în acest sezon. Precedentul record îi aparținea tot lui Politic, care marca în minutul 8 al meciului cu UTA, de pe 6 noiembrie. Partida din etapa a 15-a s-a terminat cu victoria arădenilor, 2-1.

VIDEO. Cum au reacționat fanii lui Dinamo după golul de 1-0 marcat de Politic

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.