Liga 1

Dorinel Munteanu și-a bătut joc de asistent » Gestul făcut în momentul eliminării + scandal și în parcare

Articol de Andrei Crăiţoiu, Ionuţ Iordache, Daniel Grigore  —  duminică, 18 februarie 2024

În minutul 73 al partidei Dinamo – Oțelul 3-1, Dorinel Munteanu a fost eliminat de arbitrul Andrei Moroiță, apoi a făcut un gest lipsit de fair-play, înainte să părăsească gazonul. 

Antrenorul gălățenilor a fost extrem de nervos în finalul meciului de pe „Arcul de Triumf”. Nemulțumit de o decizie a „centralului”, Dorinel Munteanu a protestat vehement de pe margine. Iar arbitrul i-a dat cartonaș galben, în primă fază.

Dorinel Munteanu, eliminat în Dinamo – Oțelul

A continuat să-i adreseze cuvinte grele arbitrului și să gesticuleze, apoi a văzut cartonașul roșu din partea „centralului".

Furios, Dorinel și-a bătut joc de arbitrul asistent Andrei Gabriel Constantinescu, înainte să iasă de pe gazon.

Antrenorul de 55 de ani al Oțelului i-a întins palma „tușierului", apoi a retras-o în momentul în care acesta voia să răspundă salutului. Imediat după, fără alte cuvinte sau proteste, Dorinel a plecat spre vestiare.

E pentru prima oară când Dorinel este eliminat în acest sezon. El nu va putea sta pe banca Oțelului în partida cu Farul de la Ovidiu. Se afla la limita suspendării, astfel că și cartonașul galben încasat inițial ar fi fost suficient pentru a-i activa interdicția. 

Echipa are nevoie de antrenorul ei. Nu e bine să fie eliminat. Îmi pare rău pentru Dorinel. Nu se poate abține. E un tip vulcanic, se enervează. Era un meci pierdut, nu avea rost. Trebuie să fie mai calm în momentele decisive. Ca jucător, dimpotrivă, era foarte calm și foarte concentrat. Nu îmi aduc aminte să facă așa.

 - Florin Răducioiu, la Prima Sport

Dorinel Munteanu a făcut scandal și după meci, nici nu a mai venit la flash-interviu

Dorinel nu s-a calmat nici la vestiare. Acesta nu a venit nici la flash-interviuri și nici la conferință, preparatorul fizic al gălățenilor, Laurențiu Iorga, motivând că antrenorul este foarte bolnav. 

Potrivit reporterilor GSP, antrenorul a făcut scandal în parcare. S-a înjurat cu mai multe persoane, iar la final s-a îndreptat singur spre parcarea subterană de la stadion.

Dorinel Munteanu nu s-a uitat la penalty

În minutul 17, Oțelul a egalat, după un penalty dictat cu ajutorul VAR. Iar Dorinel nu a avut curaj să se uite la meci. S-a întors cu spatele la poarta lui Dinamo când Alexandru Pop a executat penalty-ul din care gălățenii au egalat la 1.

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.