Liga 1

Dennis Politic explică de ce a fost schimbat imediat după pauză

Dinamo - Oțelul 3-1. Dennis Politic, extrema stânga a „câinilor”, a vorbit la finalul meciului despre accidentarea suferită în repriza a doua.

Articol de Andrei Crăiţoiu, Ionuţ Iordache, Daniel Grigore  —  duminică, 18 februarie 2024

Dinamo - Oțelul 3-1. Dennis Politic, extrema stânga a „câinilor”, a vorbit la finalul meciului despre accidentarea suferită în repriza a doua.

Marcatorul primului gol a fost nevoit să părăsească terenul în minutul 53 și a declarat că a simțit o întindere. Deși a ieșit șifonat din meci, o amenință pe CFR Cluj, viitoarea adversară a „câinilor”.

VIDEO. Dennis Politic, după Dinamo - Oțelul 3-1: „Am simțit o întindere”

>

„Suntem într-un moment foarte bun, sperăm să continuăm așa. Suntem foarte motivați, luăm fiecare meci în parte. Am meritat victoria. Cred că fanii s-au mobilizat după victoria cu Farul (n.r. - scor 2-0). Orice fotbalist vrea să aibă cât mai mulți suporteri în spate. Ne motivează faptul că sunt în număr mare în spatele nostru. 

Mă doare piciorul, am simțit o mică întindere la acea fază. Voi face o radiografie, sper la vești cât mai bune. Sper să trec repede peste accidentare și să revin cât mai repede”, a declarat Politic.

Ulterior, a vorbit și despre partida din etapa viitoare, cu CFR Cuj (23 februarie, ora 20:00): „CFR Cluj e o echipă bună, stă bine în clasament, dar moralul nostru e foarte bun, suntem pe o pantă ascendentă”

Abdallah: „Luptăm împreună și vom vedea ce va fi la final”

„Știam că va fi un meci diferit față de cel cu Farul. Dar ne-am antrenat tare în timpul săptămânii și am vizionat multe meciuri ale Oțelului pentru a lua cele trei puncte. Cei din club m-au ajutat să fiu mai bine. Știu că am trecut prin momente în care am jucat mai slab. Dar dacă nu înscriu și câștigăm, nu e problemă. 

E bine că luăm cele trei puncte. Vream să o luăm meci cu meci. Cred în mine, cred în echipă. Vom vedea ce va fi în viitor. Luptăm împreună și vom vedea ce va fi la final”, a declarat Abdallah.

VIDEO. Reacția fanilor după golul de 1-0 marcat de Dennis Politic

>

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.