Liga 1

Ilie Dumitrescu a pus ochii pe un fotbalist dinamovist: „De departe cel mai bun!”

+14 Foto
Dinamo a învins-o pe Oțelul, scor 3-1, în runda cu numărul 26 din Superligă. Ilie Dumitrescu (55 de ani) l-a remarcat pe atacantul Hakim Abdallah (26 de ani).

Articol de Adrian Jitea  —  luni, 19 februarie 2024

Dinamo a învins-o pe Oțelul, scor 3-1, în runda cu numărul 26 din Superligă. Ilie Dumitrescu (55 de ani) l-a remarcat pe atacantul Hakim Abdallah (26 de ani). 

Hakim Abdallah, atacantul dinamovist din Madagascar, a marcat un gol din penalty și a pasat decisiv la celelalte două reușite ale „câinilor”. Consistența din jocul lui a fost notată cu 8 de GSP și remarcată de fostul internațional Ilie Dumitrescu. 

Remarcatul lui Ilie Dumitrescu în Dinamo - Oțelul 3-1

„Sunt două meciuri în care cei de la Dinamo au un progres vizibil în joc. Pe mine m-au impresionat și din punctul de vedere al organizării. Este o echipă care acoperă foarte bine zonele, o echipă solidă. Atunci când intră în posesie jucătorii au niște relații de joc foarte bune.

Mi-au plăcut asocierile dintre jucători. A excelat Abdallah în seara asta, a fost de departe cel mai bun jucător. Uite, Abdallah și Milanov s-au văzut și la Constanța, s-au văzut și în seara asta.

Păcat că s-a accidentat Politic, era un jucător care aducea un plus pe faza ofensivă. Din extremă se transformă foarte bine în al doilea atacant și apare la finalizare.

Gnahore a adus echilibru. E un jucător extrem de important în economia jocului pe faza defensivă. Plus că și cu Moura, dacă el joacă acolo, nu sunt probleme, atât pe faza ofensivă, cât și cea defensivă”, a spus Ilie Dumitrescu la „Fotbal Club” de la Digi Sport. 

VIDEO. Hakim Abdallah, după victoria contra gălățenilor : „Dacă trebuie să aleg între a înscrie și a câștiga meciul, aleg să câștig meciul”

>

Am luptat împreună. Este o victorie obținută de echipă. Știam că o să fie un meci greu, diferit de cel de la Constanța. Am făcut foarte mult efort pentru a fi pregătiți de acest meci. Nu este o surpriză. Creșterea mea de formă cred că a venit în urma sprijinului constant pe care l-am primit de la colegi și de la conducători. Toată echipa m-a ajutat să-mi ating cea mai bună formă. Suntem o echipă și ne bucurăm de fiecare gol marcat. Cred în echipă și în mine și vedem ce se va întâmpla, dar vreau să luăm meci după meci
- Hakim Abdallah, atacant Dinamo

Citește și alte știri de la Dinamo - Oțelul: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.