Campionate

Verișoara lui Casillas, despre aventurile cu fotbaliști: „Se spune că am fost cu jumătate de echipă a lui Real Madrid”

+47 Foto
Alba Casillas

Articol de Andra Mocanu  —  marţi, 20 februarie 2024

Alba Casillas (31 de ani), verișoara cunoscutului portar Iker Casillas, a rupt tăcerea, după ce s-a speculat că a avut relații cu mai mulți fotbaliști de la Real Madrid. 

Alba Casillas, verișoara lui Iker Casillas, legendarul portar al lui Real Madrid, a devenit o vedetă de televiziune în Spania după ce a participat în reality-show-urile „Mujeres y hombres y viceversa” și „La isla de las tentaciones”, un format asemănător cu „Insula Iubirii” de la Antena 1. 

GALERIE FOTO. Verișoara lui Iker Casillas a rupt tăcerea: „Se spune că am fost cu jumătate de echipă a lui Real Madrid”

+47 Foto
Alba Casillas

Alba este foarte populară pe Instagram (494.000 de urmăritori), unde postează fotografii din lumea modei și din călătorii. Recent, s-a despărțit de actorul spaniol Jesus Castro (31 de ani). 

Într-un interviu, ea a acceptat să vorbească despre relațiile ei amoroase, în fața speculațiilor că are o predilecție pentru vedete.

Alba Casillas și-a spus părerea și despre ceea ce înseamnă o relație cu un fotbalist.

Alba Casillas și aventurile ei amoroase: „Pentru mine, un fotbalist este precum o minge de fotbal”

„Deși mulți cred că eu am fost cu jumătate din lotul lui Real Madrid, vreau să vă spun că e o prostie. Da, e adevărat că mi-au scris niște fotbaliști, dar pentru mine un fotbalist e exact ca o minge de fotbal, o iau, o arunc, nu contează pentru mine. 

Da, aș fi putut face o mie de rahaturi cu toți oamenii ăștia. Dar ei te tratează ca pe o bucată de carne. Dragă, eu nu sunt o friptură, așa că refuz! Ei intră în relații doar ca să povestească mai târziu prietenilor. Mie nu-mi plac toate astea”, a spus Alba.

Vezi și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.