Liga 1

Reacție virulentă după arbitrajul din Sepsi - Farul: „E o porcărie! A dat pentru că avea conștiința încărcată”

Articol de Sergiu Alexandru  —  luni, 19 februarie 2024

Meciul dintre Sepsi și Farul, terminat 0-1, a fost decis după o fază la limită, existând păreri împărțite privind golul trupei lui Gică Hagi.

Farul a dat lovitura în minutul 87, prin Dina Grameni. Dar reușita constănțenilor a născut controverse, nefiind clar dacă mingea a trecut sau nu linia porții.

Reacție după după Sepsi – Farul: „Ce a făcut Colțescu e o porcărie”

După meci, comentatorul Bogdan Cosmescu a avut o reacție dură la adresa „centralului” Sebastian Colțescu, declarând că acesta nu trebuia să dicteze fault pentru Farul, la duelul dintre Ninaj și Ionuț Vînă.

Aici e vorba de conștiința încărcată a lui Sebi Colțescu pentru că a dat acel penalty în Farul – FCSB. E o porcărie! Una dintre multele din arbitrajul românesc. Nu poți să dai așa ceva! Colțescu e un arbitru bun în general, dar decizia e inexplicabilă! 

Sunt convins că a acționat pentru ce s-a întâmplat la Farul – FCSB. Colțescu e bine plasat. Nu ai cum să dai lovitură acolo. 

Și încă ceva. Eu aș da câte 20 de galbene pe meci pentru simulare. E oribil ce se întâmplă. La faza asta, trebuie să ai percepții extrasenzoriale pentru a simți că te-a atins. Și tu te arunci și te plângi? Nu îți e rușine?”, a spus Cosmescu la Orange Sport.

E un contact, dar nu mi se pare suficient de intens pentru a-i produce o cădere jucătorului de la Farul. Ninaj nu duce piciorul spre Vînă. Vînă, după ce lovește mingea, se lovește de Ninaj, din inerție
- Andrei Vochin

Ulterior, cei doi au comentat și golul marcat de Farul: „Eu pe direct am văzut că mingea a intrat. Și tind să cred asistentul. Ghinguleac are cel mai bun unghi din tot stadionul. Mai bun decât ce se vede la reluări, pentru că nu există cameră pe linia porții. El e foarte aproape de linia porții și poate vedea dacă mingea a intrat”, a spus Vochin. 

În timp ce Cosmescu a spus că nu e de acord: „Cum vede Ghinguleac? Mie mi se pare că nu trece. Dar cum de e Ghinguleac sigur?”

VIDEO Premier GSP » Pe cine ar prefera Pantilimon ca adversar, Mbappe sau Haaland?

>

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.