Liga 1

Atmosferă superbă la U Cluj - FCSB » Număr impresionant de roș-albaștri „infiltrați” printre ardeleni

+8 Foto
FOTO: Cristi Preda (GSP)

Articol de Eduard Apostol, Cristi Preda (foto), Adrian Duţă  —  Monday, 19 February 2024

U Cluj - FCSB. Meciul de la Cluj Arena s-a jucat într-o atmosferă superbă, cu 23.893 de suporteri în tribune, număr oficial.

Au fost aproximativ 8.000 de fani ai echipei bucureștene, infiltrați în casa clujenilor. Mulți au venit fără teamă în tribune cu fulare cu însemnele clubului roș-albastru.

+8 Foto
Suporterii de la U Cluj - FCSB/ FOTO: Cristi Preda (GSP)

VIDEO. Atmosferă superbă la U Cluj - FCSB

>

Au fost inclusiv dinamoviști la meci, prin prisma relației bune dintre fanii lui U Cluj și cei ai lui Dinamo, rivala celor de la FCSB. Pe Cluj Arena și-au făcut apariția și mulți copii și adolescenți pentru a vedea la treabă cele două echipe.

Ultrașii ardeleni au aprins torțe în peluză în startul meciului, însă s-au dezlănțuit cu adevărat în minutul 25, când au făcut un adevărat show pirotehnic, fără să arunce însă petarde și torțe pe gazon.

Au fost și probleme la intrarea pe stadion, înainte de meci și în primele minute de după startul acestuia. Suporterii au fost verificați vertiginos de jandarmi în parcarea Cluj Arena, forțele de ordine au controlat la sânge mașinile.

S-au uitat inclusiv sub capota fiecărei mașini, dar și în torpedou. Fapt care i-a nemulțumit teribil pe suporteri, deranjați că acest control era făcut într-o zonă cu pantă, iar accesul era extrem de îngreunat.

Problemele au continuat și după fluierul de start, era o coadă imensă la porțile de la intrare. Fanii au intrat cu greu, aproximativ 2000 în 10 minute.

VIDEO. Show pirotehnic al ultrașilor, pe Cluj Arena

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.