Liga 1

Gigi Becali a intrat în direct imediat după U Cluj - FCSB: „În condițiile astea...”

+24 Foto
Gigi Becali

Articol de Adrian Duţă  —  luni, 19 februarie 2024

U Cluj - FCSB 0-0. Gigi Becali, patronul roș-albaștrilor, s-a declarat mulțumit de jocul echipei lui.

Motivul? Becali a declarat că 5 jucători din primul 11 au fost bolnavi, pe lângă cei care nu au putut juca deloc. Mai mult, patronul FCSB a numit 4 dintre ei, iar aceștia sunt cei mai importanți jucători ai echipei.

Gigi Becali, prima reacție după U Cluj - FCSB 0-0

„Deși am avut 5 jucători bolnavi, am avut și absenți. Eu sunt mulțumit, am dominat. Sunt mulțumit că am 7 puncte avans. Eu nu am nicio emoție cât timp sunt în față. 

Dacă și azi, când aveam 5 jucători răciți pe teren, nu am pierdut... Nu mai știu acum exact cine sunt, Coman, Olaru, Tavi, Șut, aproape jumătate din echipă. Băluță nu a putut deloc.

În condițiile astea, noi trebuie să vedem jocul nostru cu U Cluj și jocul altor echipe cu U Cluj, care ne sunt contracandidate. Hai să o vedem pe Rapid cu U Cluj, pe CFR cu U Cluj. 

Mingea a fost numai în terenul celor de la U Cluj. Eu știu că nu au putut să joace fotbal cu noi, am dominat tot meciul. Sunt 7 puncte, cu 3 de la meciul cu Rapid, sunt 10 față de Rapid. E diferență de valoare”, a declarat Becali la „Fotbal Club”, de la Digi Sport

+24 Foto
U Cluj - FCSB, foto: Cristi Preda (GSP)

Pe Antwi nu am avut timp să îl văd, a jucat prea puțin. Șut mi-a plăcut în prima repriză, dar în repriza a doua a greșit multe pase. Ovidiu Popescu mi-a plăcut, și Ngezana mi-a plăcut. O să iau un atacant în vară. Acum nu mai e nevoie, ne pregătim să aruncăm artificiile.

Eu sunt mulțumit, am dominat. Sunt mulțumit că am 7 puncte avans. Eu nu am nicio emoție cât timp sunt în față. Dacă și azi, când aveam 5 jucători răciți pe teren, nu am pierdut...Mingea a fost numai în terenul celor de la U Cluj. 

Eu știu că nu au putut să joace fotbal cu noi, am dominat tot meciul. Sunt 7 puncte, cu 3 de la meciul cu Rapid, sunt 10 față de Rapid. E diferență de valoare

Gigi Becali

Clasamentul din Superliga

VIDEO. U Cluj - FCSB » Galeriile celor două echipe au făcut o atmosferă senzațională

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.