Liga 1

Gigi Becali voia penalty în U Cluj - FCSB: „I-a dat peste picior de două ori” » Balint l-a contrazis în direct: „Nici nu l-a atins” + ce a urmat în studio

Gabi Balint

Articol de Adrian Duţă  —  marţi, 20 februarie 2024

U Cluj - FCSB 0-0. Gigi Becali, patronul roș-albaștrilor, crede că echipa lui trebuia să primească un penalty.

În prima repriză, Tavi Popescu a căzut în careu, însă reluările nu sunt clare în privința unui posibil contact. Ovidiu Hațegan a lăsat jocul să continue și nu a acordat penalty.

Gigi Becali voia penalty în meciul cu U Cluj

„La Tavi e penalty. I-a dat peste picior de două ori. E penalty clar. Îi dă în picior de două ori!”, a declarat Gigi Becali la „Fotbal Club”, de la Digi Sport. Aflat în studio, Gabi Balint l-a contrazis: „Nici nu l-a atins”.

Ulterior, Becali a continuat dialogul: „Doar Ilie Dumitrescu e corect, voi, restul, sunteți împotriva mea”.

Cred că putea să fie penalty, mai ales că s-au dat toate faulturile în prima repriză

- Darius Olaru, căpitan FCSB

Remarcații lui Gigi Becali 

„Pe Antwi nu am avut timp să îl văd, a jucat prea puțin. Șut mi-a plăcut în prima repriză, dar în repriza a doua a greșit multe pase. Ovidiu Popescu mi-a plăcut, și Ngezana mi-a plăcut. O să iau un atacant în vară. Acum nu mai e nevoie, ne pregătim să aruncăm artificiile”, a mai declarat Becali.

Eu sunt mulțumit, am dominat. Sunt mulțumit că am 7 puncte avans. Eu nu am nicio emoție cât timp sunt în față. Dacă și azi, când aveam 5 jucători răciți pe teren, nu am pierdut...

Mingea a fost numai în terenul celor de la U Cluj. Eu știu că nu au putut să joace fotbal cu noi, am dominat tot meciul. Sunt 7 puncte, cu 3 de la meciul cu Rapid, sunt 10 față de Rapid. E diferență de valoare.

- Gigi Becali, patron FCSB

VIDEO. U Cluj - FCSB » Galeriile celor două echipe au făcut o atmosferă senzațională

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.