Liga 1

Gigi Becali acuză jocuri de culise: „Nu o vreau în play-off, că poate face omenie cu Rapid!”

+24 Foto
Gigi Becali FOTO: Ionuţ Iordache

Articol de Sergiu Alexandru  —  luni, 19 februarie 2024

Gigi Becali, patronul FCSB, a făcut o serie de aluzii la adresa Rapidului și a celor de la Hermannstadt.

Omul de afaceri a spus că nu și-ar dori ca sibienii să ajungă în play-off, după ce a văzut partida dintre Rapid și Hermannstadt, 2-0, de vineri. 

Inițial s-a ferit să spună că trupa lui Marius Măldărășanu nu a jucat cu intensitate partida din Giulești, declarând „unii spun că a fost omenie, dar nu cred că mai se face asta”. Apoi, după ce i s-au cerut mai multe explicații din studio, a spus că Hermannstadt ar ajuta-o pe Rapid în play-off.

Gigi Becali: „În play-off, Hermannstadt poate face omenie cu Rapid”

„Deja socotesc că am bătut Rapid. E diferență mare de valoare. Da, Rapid joacă foarte bine (n.r – ironic). Așa zice lumea. Stau eu să comentez ce joacă Rapid?! Noi vom bate, pentru că suntem foarte valoroși.

Mai multe nu are rost să vorbim... Are 5 victorii... A luat 3 puncte cu Mititelu, care a făcut prostiile pe care le-a făcut când a schimbat, cu Dinamo iar așa. Nu știu ce meci tot așa... Bravo Rapidului că are 5 victorii. Nu mă bag la alte... Nu știu eu. Nu mă bag la omenie. Când e vorba de omenie, nu mă bag. Nu am spus așa ceva. Mulți au vorbit și au spus că a fost omenie, dar nu cred. Din punctul meu de vedere, nu mai există omenie în fotbal.

Alții zic, dar eu nu cred. Eu râd. A fost un meci care a părut omenie (n.r. râde). Dar eu nu cred. Toți vor în play-off. Dar eu nu am nicio altă treabă. FCSB e lider detașat”, a spus Gigi Becali în emisiunea „Fotbal Club” de la DigiSport. 

Întrebat ce echipă ar dori să ocupe ultimul loc de play-off, Becali a spus că nu ar vrea ca aceea să fie Hermannstadt. „Domnule, voiam să fie Hermannstadt. Dar acum nu mai vreau”.

Întrebat de moderatorul Radu Naum dacă nu vrea Hermannstadt în play-off după 0-2 cu Rapid, Gigi a spus: „Da, nu o mai vreau”.

Și întrebat dacă acel meci l-a considerata fi „omenie”, Becali a declarat că: „Alții zic, nu eu. Eu nu cred. Dar nu mai vreau. Dacă e ca ei? Eu nu cred, dar dacă e ca cei care spun că a fost omenie? Eu zic «Voi sunteți nebuni?». Dar poate sunt eu fraier. Eu nu cred așa ceva.

Dar în play-off e posibil să fie omenie. E posibil. Dacă ești pe 6 sau 5 în play-off, la ce mai tragi? O să fie omenie de omenie. Aș vrea ca în play-off să fie Mititelu sau Oțelul. Chiar și U Cluj sau Sepsi”, a adăugat Becali. 

VIDEO Ștefan Târnovanu: „Ținând cont de lupta la titlu, am pierdut două puncte. Ținând cont de cum a arătat partida, am câștigat un punct”

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.