Liga 1

Daniel Niculae, mesaj cu tâlc, după ce FCSB s-a încurcat cu U Cluj și Rapid s-a apropiat la 7 puncte de locul 1

Daniel Niculae / Foto: Imago Images

Articol de Emanoil Ursache  —  marţi, 20 februarie 2024

Daniel Niculae (41 de ani), președintele Rapidului, jubilează după ce FCSB s-a încurcat în deplasarea de la Cluj împotriva Universității (0-0), iar giuleștenii s-au apropiat la 7 puncte de marea rivală.

Rapid, ocupanta locului 2 din Superligă, cu 48 de puncte, este principala urmăritoare în lupta pentru titlu a liderului FCSB (55 de puncte).

Daniel Niculae, mesaj cu subînțeles pentru FCSB

Daniel Niculae, oficial al alb-vișiniilor, a postat pe Instagram, la story, un mesaj care relevă optimismul său: „Venim”, urmat de un emoticon cu un demon și un steag în culorile Rapidului, pe o fotografie cu niște urme de pași făcuți pe zăpadă.

Rapid este cea mai în formă echipă din Superligă în ultimele 5 etape. Gruparea de lângă Podul Grant are maximum de puncte în precedentele 5 întâlniri din primul eșalon și un golaveraj de 11-5.

Liderul FCSB ocupă poziția secundă în această ierarhie, cu 11 puncte și un golaveraj de 9-1. Pe lângă remiza albă de aseară cu „U” Cluj, roș-albaștrii s-au mai încurcat și pe teren propriu cu Farul Constanța (1-1), iar între cele două egaluri au trecut cu mari emoții de Sepsi Sfântu Gheorghe pe Arena Națională (1-0).

Rapid o va întâlni pe FCSB în ultima etapă din sezonul regular, pe teren propriu. Giuleștenii s-au impus în ultimele 3 derby-uri împotriva roș-albaștrilor.

„U” Cluj și FCSB au remizat, scor 0-0, în etapa #26 din Superliga. Roș-albaștrii s-au încurcat din nou cu ardelenii, după 2-2 în tur. FCSB a pierdut din avansul față de Rapid. Trupa pregătită de Elias Charalambous mai are doar 7 puncte în față.

La rândul ei, în această rundă, Rapid a câștigat cu Hermannstadt, scor 2-0, prin golurile marcate de kosovarii Ermal Krasniqi și Albion Rrahmani, ajungând astfel la 5 victorii din tot atâtea meciuri în 2024.

VIDEO Rapid - Hermannstadt 2-0 » Cristiano Bergodi, satisfăcut peste măsură de Marian Aioani + a vorbit pe larg și despre faptul ca e încântat de campania de transferuri

>

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.