Campionate

Radu Drăgușin vs Harry Kane! Când a fost programat duelul cu căpitanul Angliei

Radu Drăgușin (centru) / Foto: Imago Images

Articol de Aurelian Botezatu  —  marţi, 20 februarie 2024

Tottenham, clubul lui Radu Drăgușin, va disputa un amical cu Bayern în august, în cadrul unui turneu pe care-l va întreprinde în Coreea de Sud. 

Se anunță o vară interesantă pentru Radu Drăgușin. La sfârșitul lui iulie și începutul lui august, Tottenham va participa în Coreea de Sud la Coupang Play Series Tournament, alături de Bayern.

Tottenham - Bayern se joacă pe 2 august în Coreea de Sud

Meciul direct este programat pe 2 august, iar în prim-plan se vor afla Drăgușin și Harry Kane. Căpitanul Angliei va evolua împotriva echipei la care a jucat o mare parte din carieră, înainte de a ajunge vara trecută lui Bayern, pentru 95 de milioane de euro.

La rându-i, internaționalul român, care l-ar putea avea drept adversar direct, dă ochii cu clubul pe care l-a refuzat în ianuarie pentru a veni în Premier League.

Șefilor lui Bayern nu le-a venit să creadă că Radu Drăgușin i-a refuzat

La vremea respectivă, șefii lui Bayern au rămas mască! Lucru confirmat de reporterul șef al tabloidului Bild, Christian Falk, pentru Gazeta Sporturilor.

„Au fost foarte surprinși că Radu Drăgușin i-a refuzat”, a comentat jurnalistul care la cel mai mare ziar din Europa coordonează un departament ce se ocupă exclusiv de campioana Germaniei.

Falk a dezvăluit că „după discuțiile foarte pozitive, în care Drăgușin a vorbit despre cât de mult și-ar dori să se transfere la Bayern, conducătorii erau ferm convinși că el va confirma mutarea. Clubului și antrenorului le-ar fi plăcut să lucreze cu el”.

Jurnalistul german a mai spus că, ”în cazul lui Drăgușin, Munchenul a acționat pur și simplu prea târziu, Tottenham era deja mult mai departe cu negocierile. Și faptul că directorul sportiv al lui Tottenham este italian a fost cu siguranță un avantaj în discuțiile cu Genoa”.

Impresarul Florin Manea a povestit cum a refuzat-o Radu Drăgușin pe Bayern pentru Tottenham

Impresarul jucătorului, Florin Manea, a povestit la rându-i cum a decurs totul. „Noi eram hotărâți să mergem la Tottenham, dar a venit oferta de la Bayern. Și ne-am oprit în loc. Eram în drum spre aeroport. Am zis că trebuie să ne gândim bine și să evaluăm. Bayern e unul dintre cele mai mari cluburi. Nu îmi vine să cred că am refuzat Bayern!

Dar asta e decizia. Am luat-o cu Radu și cu familia lui. I-am anunțat pe cei de la Bayern că asta e decizia, că ei au venit pe ultima sută de metri și că era greu să ne schimbăm decizia. Poate pe viitor vom ajunge acolo. Suntem puțin bulversați. Să refuzi Bayern... Dar a fost până la urmă ce și-au dorit Radu și familia lui. E fericit. Mergem la Tottenham!

Erau mai mulți bani de la Bayern, însă a zis că acesta e pasul corect în carieră. Am stat toată noaptea să ne gândim. Nu am dormit deloc. Am stat să vedem care sunt plusurile și minusurile. Și Napoli, și AC Milan l-au vrut. Dar el a visat de mic să joace în Premier League”, a spus Manea la GSP Live.

VIDEO. Premier GSP » Sfaturile lui Costel Pantilimon pentru Radu Drăgușin: „Standardele sunt foarte ridicate în Premier League, trebuie să aibă răbdare”

>

Mai puteți citi:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.