Liga 1

Mihai Stoica a avut un remarcat-surpriză în U Cluj - FCSB: „Excepțional! Mulți își dădeau coate când l-au văzut”

+24 Foto
FOTO: Facebook @FCSBOfficial

Articol de Adrian Jitea  —  Tuesday, 20 February 2024

FCSB a remizat în deplasarea cu U Cluj, scor 0-0. Mihai Stoica l-a remarcat pe Ovidiu Popescu (29 de ani), folosit în poziția de fundaș central. 

FCSB nu s-a putut baza la meciul cu U Cluj pe Joyskim Dawa. Fundașul central e în Franța, alături de soția care a născut. Charalambous și Pintilii au apelat la o improvizație în centrul defensivei, un cuplu Ngzena - Ovidiu Popescu. Mihai Stoica a apreciat evoluția celui din urmă. 

Mihai Stoica, concluzii după U Cluj - FCSB 

„Evoluție excepțională a lui Ovidiu Popescu pe o poziție unde mulți își dădeau coate când l-au văzut. De câte ori a fost fundaș central, e al 7-lea sau al 8-lea meci, a jucat foarte bine. Pe construcție, cel puțin în partea a doua a meciului, când U Cluj se retrăsese, a fost excelent. El și Șut. 

Nana Antwi mi s-a părut bun. La prima atingere de balon a driblat doi adversari. Ne-a stat puțin inima, dar i-a ieșit.

Nu l-am pus vârf pe Olaru. Am încercat să jucăm ceva în genul Madridului. Ceilalți doi ar fi trebuit să fie Băluță și Coman. Accidentarea lui Pantea ne-a schimbat datele problemei, dar am zis să rămânem așa, cu Olaru. Trebuia să încercăm să jucăm o dată și cu cei trei la mijloc, Baba, Șut și Lixandru”, a explicat Mihai Stoica la Orange Sport.

Mihai Stoica, despre situația lui Tavi Popescu 

În absența lui Alexandru Pantea (20 de ani), accidentat, Mihai Stoica a oferit detalii despre situația fotbaliștilor eligibili pentru regula U21. 

„Tavi nu a fost chiar atât de prezent în joc, dar vine după o perioadă în care n-a jucat. O săptămână nu s-a antrenat şi e o chestie logică să fie puţin sub nivelul la care va fi în meciurile următoare, cred eu.

Nu, nu-i place în dreapta, dar uite că a intrat la Craiova, la 1-0, şi a intrat foarte bine. El nu are încredere că poate face diferenţa în orice zonă a terenului evoluează, dar asta e situaţia la momentul ăsta.

Avem Radaslavescu şi Pandele, variante viabile pentru regula U21. Când mă gândesc la ce variante au alţii, chiar cred că noi avem variante bune”, a transmis Mihai Stoica. 

VIDEO. Gigi Becali nu se sperie de Rapid: „Nu o văd periculoasă. Câștigăm în Giulești și după două meciuri în play-off dăm cu artificii”

>

Citește și alte știri din Superligă:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.