Liga 1

Mihai Stoica, scandalizat: „Bătaie de joc! Nu credeam că voi asista vreodată la așa ceva, ei doi au regim special”

+24 Foto
Mihai Stoica a criticat în termeni duri arbitrajul lui Ovidiu Hațegan din U Cluj - FCSB, scor 0-0, în runda cu numărul 26 din Superligă.

Articol de Adrian Jitea  —  marţi, 20 februarie 2024

Mihai Stoica a criticat în termeni duri arbitrajul lui Ovidiu Hațegan din U Cluj - FCSB, scor 0-0, în runda cu numărul 26 din Superligă. 

Mihai Stoica a recunoscut că FCSB n-ar fi meritat victoria la Cluj-Napoca, dar s-a plâns de maniera de arbitrajul a „centralului” Ovidiu Hațegan. 

Mihai Stoica, supărat pe Ovidiu Hațegan 

„Nici n-am avut ocazii să zicem că meritam mai mult. Târnovanu a apărat de la 11 metri, e clar că nu meritai mai mult. Sunt nemulţumit pentru că mă aşteptam ca Haţegan să arbiteze corect!

Elias Charalambous a zis foarte bine după meci. Săptămâna trecută am avut vizita celor de la CCA, care ne-au arătat faza asta şi au spus că atunci când mâna se duce spre fața jucătorului şi se foloseşte ca o armă, nu s-a zis despre intensitate... Acolo n-a sărit normal, de galben. Dacă jucai în superioritate din minutul 20, era altceva.

Sunt nişte greşeli odioase! E bătaie de joc! Avem seminar cu ei şi să mergem să-i minţim pe ăia că orice lovitură cu cotul în gură e roşu, apoi ei dau galben.

Chipciu face niște istericale, aruncă mingea. Tu, Hațegan, nu îi dai cartonaș galben. Nu îmi vine să cred că am asistat la un astfel de meci arbitrat de Hațegan. 

Haţegan şi Kovacs au regim special, e clar. Kovacs face zob meci după meci şi ne delectăm cu el la Inter - Atletico”, a spus Mihai Stoica la Orange Sport. 

Faza incriminată de Mihai Stoica 

În minutul 20 al meciului U Cluj - FCSB, Federico Anselmo l-a lovit cu cotul în figură pe Ovidiu Popescu. Ovidiu Hațegan i-a arătat cartonașul galben, dar oficialul FCSB ar fi vrut cartonașul roșu. 

Ovidiu Popescu, lovit de Anselmo / FOTO: Captură TV @Digi Sport 1

Totuși, la o fază identică ulterioară, Octavian Popescu a avut parte de același tratatament din partea lui Hațegan. Conform lui MM, și Tavi ar fi trebuit eliminat în minutul 42, când și-a altoit adversarul cu un cot în figură. Victima a fost Lucas Masoero. Jucătorul vicecampioanei a scăpat tot cu „galben”.

FOTO: Captură TV @Digi Sport 1

VIDEO. Gigi Becali nu se sperie de Rapid: „Nu o văd periculoasă. Câștigăm în Giulești și după două meciuri în play-off dăm cu artificii”

>

Citește și alte știri din Superligă:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.