Liga 1

Gigi Becali, din nou în culmea fericirii » Vestea pe care i-a dat-o fiica lui: „Aștept cu slavă și bucurie”

Articol de David Marinescu  —  miercuri, 21 februarie 2024

Gigi Becali a anunțat marți că a primit o nouă veste care l-a dus în culmea fericirii: va fi din nou bunic.

Cea mai mare fiică a patronului FCSB, Teodora (29 de ani), este din nou însărcinată, după cum a dezvăluit omul de afaceri. Gigi Becali va fi din nou bunic.

„Eu, cu slavă și bucurie, aștept al treilea nepot acum. Vezi cum face Dumnezeu?”, a spus Gigi Becali.

Așa cum s-a întâmplat și în cazul primelor nepoate, și următorul copil al Teodorei se va bucura de generozitatea bunicului, urmând să primească drept cadou o sumă importantă. „Vorbim de mulți bani, de ordinul milioanelor de euro”, precizau apropiații lui Becali în iunie 2020.

Teodora i-a oferit lui Becali o nepoțică, Maria, în luna iunie a anului 2020, iar al doilea copil, tot o fetiță, s-a născut în vara lui 2022. Teodora Becali și Mihai Mincu sunt căsătoriți din 2019, iar patronul FCSB s-a declarat în repetate rânduri încântat de ginerele său.

+33 Foto
Gigi Becali

Și fiica mijlocie a lui Gigi Becali se descurcă excelent

Recent, Gigi Becali a avut motive de bucurie și din partea fiicei mijlocii, Alexandra (28 de ani). Ea a înregistrat câștiguri însemnate din afacerea cu imobiliare.

„Mi-a zis ginerele meu: «Băi tată, a venit un evreu și a cumpărat 10 case». L-am întrebat: «Cum a cumpărat atâtea?», și el mi-a spus așa: «A zis că se mută el și cu încă zece familii, prieteni din Israel». E 400.000 de euro o casă. Înseamnă că a primit vreo 4 milioane de euro. Sunt cele mai scumpe. Bine, alor mei eu le-am spus așa: «Voi vedeți cât e piața».

+23 Foto
foto: Instagram @alexandrabecali

Mi-au zis: «Păi, e 1.450 de euro metrul pătrat, utilul». Le-am zis să vândă cu 1.350 de euro metrul pătrat, cu 100 mai puțin decât e suma din piață. Noi avem și teren, și bani”, a declarat Gigi Becali.

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.