Liga 1

Mihai Stoica, iritat în direct de o remarcă: „Aa, nu? Serios?” » Ce problemă a găsit la FCSB: „Așa nu câștigi campionatul”

Articol de Sergiu Alexandru  —  miercuri, 21 februarie 2024

Mihai Stoica, președintele Consiliului de Administrație de la FCSB, și-a apărat echipa după ce a câștigat cu greu cu Sepsi, 1-0, și a făcut egal cu U Cluj, 0-0.

După ce moderatorul Silviu Tudor Samuilă i-a spus „Lumea e îngrijorată. Sunt două meciuri în care echipa nu a jucat așa cum ați fi dorit”, Mihai Stoica a fost vizibil iritat.

Mihai Stoica iritat de o remarcă la adresa FCSB

„Aa, nu? Serios? Care meciuri? Cu Sepsi? Aa, serios? Nu am jucat cum trebuia? Repriza a doua cu Sepsi a fost impecabilă! Am jucat foarte bine cu Sepsi, și defensiv, și ofensiv.

Ne interesează că în 2024 am luat un singur gol, dintr-un penalty inventat mizerabil. O echipă bine antrenată nu primește gol sau primește puține. Noi nu am luat niciun gol. Că golul ăla cu Farul nu a fost gol, a fost o invenție”, a spus Mihai Stoica la OrangeSport.

Ce problemă a remarcat Mihai Stoica la FCSB

Ulterior, oficialul roș-albaștrilor a vorbit și despre o problemă pe care a remarcat-o la jucătorii lui Elias Charalambous. 

„Noi acum am avut probleme, cu U Cluj. Dar am avut probleme din varii motive. Avem o carență. Când dăm de un teren prost, parcă suntem puțin cam... Nu ne convine terenul. Parcă nu ne dăm viața. Nu poți să iei campionatul așa! Trebuie să-ți dai viața pe orice teren”, a adăugat MM.

Băluță e un jucător foarte important. S-a îmbolnăvit de la fetița lui și e și foarte contagios. Miculescu era și el bolnav, Târnovanu, Octavian Popescu la fel. Ce să faci? Asta e situația. Ce poți să faci? Le dai vitamine.

 - Mihai Stoica

VIDEO Ovidiu Ioanițoaia a analizat la GSP Live U Cluj - FCSB: „FCSB a fost mult sub așteptări. Atunci când pierzi din avantaj chiar poți să-ți faci probleme”

>

Citește mai multe știri despre FCSB:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.