Liga 1

CFR Cluj dă lovitura: „Suma este de 2,5 - 3 milioane de euro”

Philip Otele (numărul 17), în tricoul lui CFR Cluj

Articol de Alexandru Barbu, Alexandru Mone  —  miercuri, 21 februarie 2024

Impresarul Bogdan Apostu (41 de ani) a vorbit, la GSP Live, despre cel mai în vogă fotbalist de la CFR Cluj, Philip Otele (24). De serviciile extremei stânga s-ar fi interesat, în această iarnă, Stuttgart și Bordeaux, însă suma de transfer cerută de „feroviari” a fost prea mare.

Adus în România chiar de Bogdan Apostu, la UTA, în ianuarie 2022, Otele a reușit rapid să impresioneze cluburile mari din Superliga. După un an și jumătate la „Bătrâna Doamnă”, a mers gratis la CFR Cluj la începutul acestui sezon, unde are cifre remarcabile: este golgheterul echipei, cu 9 goluri în 26 de apariții, și are în cont și 6 pase decisive.

VIDEO. Bogdan Apostu: „Otele a demonstrat că are valoare”

>

Bogdan Apostu crede că CFR se va mulțumi cu o sumă mai mică decât cele 4 milioane de euro cerute de Neluțu Varga în ultima fereastră de mercato:

„Suma de transfer depinde de randamentul lui până la finalul sezonului. Dar cred că suma corectă este 2,5-3 milioane de euro, plus procente.

CFR îl va lăsa să plece dacă primește sumele astea. Băiatul a demonstrat că are valoare. A venit de nicăieri și s-a impus la UTA, apoi la CFR. E meritul lui”.

În acest moment, Otele nu este reprezentat de Apostu.

Până să vină în România, Philip Otele a evoluat în Lituania, la Kauno Zalgiris

1 milion de euroe cota de piață a lui Otele, conform portalului de specialitate Transfermarkt

VIDEO. Emisiunea integrală GSP Live cu Bogdan Apostu

Mai multe articole de actualitate:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.