Liga 1

Gigi Becali a pus mâna pe telefon și-a sunat direct: „Se uită ăia la tine ca oile în țarc la cioban” » Dezvăluiri din culise: „Omul ăsta mi-a salvat viața”

+33 Foto
Gigi Becali, patronul celor de la FCSB FOTO Ionuț Iordache

Articol de Andrei Crăiţoiu  —  miercuri, 21 februarie 2024

Dan Puric a fost primul invitat din 2024 al emisiunii „Prietenii lui Ovidiu” # Actorul și regizorul a vorbit la superlativ despre Gigi Becali, cel care l-a ajutat cu diferite sume de bani în ultimii ani # Și a dezvăluit fragmente din discuțiile pe care le-a avut cu patronul celor de la FCSB

Actorul şi regizorul Dan Puric a fost invitatul lui Ovidiu Ioanițoaia la emisiunea „Prietenii lui Ovidiu”. Iar unul dintre subiectele dezbătute în cadrul show-ului a fost apropierea actorului de Gigi Becali, patronul celor de la FCSB.

Gigi are o inimă de aur, așa cum este el, cu reacții de copil, de o sinceritate sufletească și chiar de o contradicție, o încăpățânare. Face parte din natura lui”, spune Puric.

>

Care dezvăluie că „de două ori m-am dus să-i cer bani”. Prima dată pentru „o fată cu o scleroză retiniană, nu mai vedea de la 15 ani, dar acum avea 35 de ani. Am făcut o conferință la Reșița și-am strâns 6.000 de euro, restul de 11.000 de euro mi i-a dat Gigi”.

„Tu ești deștept la televizor, dar ești prost la bani”

A doua oară pentru a scoate pe piață o carte. „M-am dus să cer pentru profesorul universitar Radu Iftimovici, un geniu în istoria medicinii. Mi-a dat 3.000 de euro și-am făcut cartea”, a spus Puric.

Care a dezvăluit un episod de culise cu Gigi Becali în prim-plan.

„«Dănuț, vreau să-ți cumpăr zece mii de cărți», «Gigi, mă ajuți dacă citești una!». Mi-a dat un răspuns genial. «Bă Dănuț, știi de ce nu citesc, bă? Că tot ce ai scris tu acolo mi-a zis mie tata noaptea la oi». Tatăl lui făcuse pușcărie, suferise, iar eu scrisesem despre martiri”, a povestit Dan Puric.

„Îl apreciez fantastic de mult pe Gigi Becali, în ciuda lucrurilor contradictorii. Stau ăia precum ciupercile să ceară bani. I-am cerut pentru o biserică, o mănăstire. «Bă Dănuț! Nu mai fac mănăstiri că nu mai sunt monahi». Genial! M-a încheiat. Mi-a zis «Tu ești deștept la televizor, dar ești prost la bani»”

Dan Puric, actor și regizor

Actorul a povestit în cadrul emisiunii un alt episod neștiut cu omul de afaceri: „Becali m-a sunat la un moment dat. «Te-am văzut la televizor cum vorbești! Se uită ăia la tine ca oile în țarc la cioban». Eu eram la Ateneu și lumea era atentă. Genială remarcă!”.

+33 Foto
Gigi Becali

„Îi datorez enorm lui Becali. M-a salvat!”

Dan Puric a trecut și prin perioade grele, când Becali i-a sărit imediat în ajutor.

„Eu îi datorez lui enorm. În perioada COVID-ului el m-a salvat, mi-a trimis acasă asistente și m-au perfuzat. M-a salvat!”, a spus Puric.

„I-am zis: «Cât trebuie să-ți dau?». «Eu nu iau la milionari, să-ți iau ție care ești un prăpădit?!». Cum poți să uiți un gest de asemenea calibru?! Și pe câți a salvat în perioada asta de pandemie! Omul ăsta mi-a salvat viața și-a făcut-o firesc”, a mai declarat Dan Puric la „Prietenii lui Ovidiu”.

DAN PURIC, invitat la Prietenii lui Ovidiu » EDIȚIA INTEGRALĂ (episodul 175)

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.