Liga 1

Cum a fost adus Kopic la Dinamo: „Nicolescu voia un român!” » Amenințarea care a schimbat tot: „Dacă nu vine, nu mai dăm bani!”

Zeljko Kopic, banderolă specială cu sigla lui Dinamo la meciul cu Farul

Articol de Adrian Jitea  —  Wednesday, 21 February 2024

Florin Prunea și Ionel Dănciulescu, doi fotbaliști importanți din istoria lui Dinamo, susțin că Andrei Nicolescu nu l-a vrut în prima fază pe Zeljko Kopic. Administratorul special al „câinilor” ar fi preferat un antrenor român.

Croatul Zeljko Kopic a readus optimismul în tabăra lui Dinamo. Gruparea alb-roșie a legat două victorii, s-a apropiat de zona salvării de la retrogradare, iar starea s-a schimbat în interiorul clubului.

Florin Prunea susține că antrenorul croat a ajuns în Superligă la insistențele sponsorului Regata, care ar fi amenințat cu retragerea în cazul unei alte alegeri. Ionel Dănciulescu a confirmat informația.

Cum a ajuns Zeljko Kopic la Dinamo: „Andrei Nicolescu voia un român”

„Așa a ajuns Kopic la Dinamo: a fost cerut de un sponsor, care a zis «Dacă nu vine, noi nu mai dăm bani!». Nicolescu voia un antrenor român. A discutat cu doi-trei antrenori români, Badea, Chirilă, Ciobotariu. Ultimul nu a mai răspuns la telefon”, a dezvăluit Florin Punea la „Fotbal Club” de la Digi Sport.

Prezent în cadrul emisiunii, Ionel Dănciulescu, alt mare dinamovist, i-a ținut isonul lui Prunea:

Confirm și eu, am vorbit cu sponsorul respectiv și mi-a zis.

Andrei Nicolescu trebuie să înțeleagă că noi ne-am câștigat dreptul de a vorbi despre Dinamo. Nu avem niciun interes, vrem doar ca lucrurile să meargă bine, nu facem jocurile nimănui.

Eu am avut [oferte] de la Vlad Iacob, de la Ovidiu Burcă, am discutat cu ei, aș fi putut reveni dacă voiam. Nu e vorba despre asta. Iubim Dinamo, atât, și am demonstrat-o de-a lungul vremii

- Ionel Dănciulescu

Prunea a revenit și „l-a înțepat” pe Andrei Nicolescu: „I-a zis bine Cristi Geambașu, să nu mai dea lecții de dinamovism după ce a lucrat la Rapid. Trebuie adus cu picioarele pe pământ [Nicolescu], să vadă unde se află”.

Replica editorialistului GSP a venit în cadrul unui dialog referitor la articolul scris de Cristi Geambașu despre corectitudinea duelului Farul - Dinamo 0-2, intitulat A fost sau n-a fost?.

EURO GSP » Željko Kopić, desemnat „Șampionul zilei”: „Este antrenorul cu cel mai realist discurs din Liga 1”

>

Citește și alte știri din Superligă:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.