Campionate

Basarab Panduru, fascinat de un antrenor: „E mare, mare de tot! În acest moment are vâna peste Guardiola!”

Basarab Panduru (53 de ani) crede că Mikel Arteta (41 de ani) este cel mai în vogă antrenorul al momentului în Europa. Spaniolul

Articol de Adrian Jitea  —  Wednesday, 21 February 2024

Basarab Panduru (53 de ani) crede că Mikel Arteta (41 de ani) este cel mai în vogă antrenorul al momentului în Europa. Spaniolul e pe banca lui Arsenal în această seară, în duelul cu Porto, din optimile de finală ale Ligii Campionilor.

Mikel Arteta a fost instalat la Arsenal în iarna lui 2019. A întâmpinat dificultăți în prima parte a mandatului, au fost momente în care fanii se întorseseră împotriva lui.

Conducerea l-a sprijinit, iar în acest moment „tunarii” se află în cărți pentru ambele obiective. O înfruntă pe FC Porto în optimile Ligii Campionilor și luptă cu Liverpool și Manchester City pentru titlul din Premier League.

Basarab Panduru: „Arteta e la un nivel mare rău de tot!”

„Arteta este la un nivel mare. E la un nivel mare rău de tot! Putem să ne uităm la cifrele fotbaliștilor. Anul ăsta, în afară de Odegaard care a marcat anul trecut cele mai multe goluri din carieră, toți jucătorii au progresat.

Saka a dat 6 goluri în ultimele 4 meciuri, Trossard la fel. De super mare clasă, sincer nu mi se pare niciunul. Nici măcar Saka, aflat în mare formă”, a spus Basarab Panduru la Orange Sport.

Panduru a fost impresionat de lucrurile văzute în documentarul „All or Nothing: Arsenal”:

„Cel mai important e cum a trecut el peste acel moment delicat. A încercat să scape de Aubameyang, Lacazette. Lumea a dat în el, apoi aceeași oameni au început să strige că Arteta știe ce face.

Pe mine acel documentar m-a convins că e unul dintre cei mai buni antrenori din lume. În acest moment are vâna aceea peste a lui Guardiola. Poate nu are știința lui Pep, el e de pe altă lume”, a comentat Panduru.

Nu mi s-ar părea o surpriză să o văd pe Arsenal în finală. O vedeți inferioară lui Inter de anul trecut? Arsenal joacă fotbal. Îl au pe Arteta acolo, un antrenor foarte bun
- Viorel Moldovan, la Orange Sport

VIDEO. Cum l-a scăpat Dinamo pe Basarab Panduru » Dezvăluiri după 30 de ani: „Așa l-a luat Steaua”

>

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.