Liga 1

„Am vorbit cu Daniel Niculae” » Detalii despre situația mijlocașului din Superliga dorit de giuleșteni

Daniel Niculae

Articol de Adrian Duţă  —  joi, 22 februarie 2024

Dani Coman, președintele lui Hermannstadt, a declarat că mijlocașul Mino Sota (29 de ani) nu pleacă la Rapid.

Sota a fost pe lista Rapidului în ianuarie, însă în Giulești a ajuns în cele din urmă Damjan Djokovic. Astfel, Mino Sota, care e în ultimele 6 luni de contract, a ieșit de pe radarul echipei bucureștene, potrivit lui Dani Coman, care a avut o discuție cu Daniel Niculae, omologul de la Rapid.

Dani Coman: „Am vorbit cu Daniel Niculae. Mino Sota nu pleacă la Rapid”

„Nu cred că Mino Sota va pleca la Rapid. Din discuțiile pe care le-am avut, nu este un jucător pe care îl caută Rapid, acum, dacă m-au mințit cei de acolo... În fotbal e posibil orice, dar nu cred. Am avut o discuție cu Daniel Niculae și mi-a spus că nu este profilul de jucător pe care îl caută.

Dacă își va prelungi, bine, dacă nu își va prelungi, nu este singurul jucător care ajunge la final de contract. Uitați-vă și în fotbalul mare la Messi, Mbappe și sunt foarte multe cluburi care ajung la final de contract cu jucătorii. El va juca în continuare până în ultimul moment, în funcție de decizia antrenorului.

Dacă își va prelungi, bine, dacă nu, să fie sănătos și să meargă în altă parte unde consideră că este mai bine. Vom găsi și alți jucători, poate mai buni decât el. Nu sunt supărat, îl înțeleg, în același timp nu trebuie să uite de unde a venit, ce statut avea când l-am luat de la Metaloglobus și unde a ajuns acum.

E jucător de fotbal, în primul rând trebuie să se gândească la el și familia lui, apoi dacă își va prelungi, va fi mai bine pentru el. Nicăieri nu va fi apreciat așa cum este la Hermannstadt, este iubit de către toată lumea. Dacă va merge în altă parte, va fi jucătorul Mino Sota, care va trebui să demonstreze că trebuie să joace”, a declarat Dani Coman, potrivit fanatik.

VIDEO. Ce a declarat Gigi Becali despre Rapid, CFR Cluj și CSU Craiova

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.