Liga 1

Gnohere a vorbit cu Mihai Pintilii și anunță: „O să vin”

Harlem Gnohere Foto: GSP

Articol de Adrian Duţă  —  Thursday, 22 February 2024

Harlem Gnohere (36 de ani), fostul atacant de la FCSB, a vorbit cu Mihai Pintilii și vrea să vină la petrecerea de titlu a roș-albaștrilor, în caz că aceștia câștigă campionatul.

Pe configurația actuala a clasamentului, dacă FCSB intră prima în play-off, iar Rapid a doua, cele două se întâlnesc în ultima etapă din play-off, cu giuleștenii din postura de gazde. Meciul ar putea fi cu titlul pe masă, în funcție de cum va arăta clasamentul în acel moment.

Harlem Gnohere: „O să vin să sărbătoresc cu FCSB”

Harlem Gnohere a jucat la FCSB ianuarie 2017 și iulie 2020 și nu a reușit să câștige campionatul. A fost însă important în parcursul european al roș-albaștrilor, a marcat golul victoriei cu Lazio, 1-0, 16-imile Europa League în 2018.

El anunță a discutat cu Mihai Pintilii, fostul lui coechipier li actualul antrenor secund de la FCSB. „Ei trebuie să câștige campionatul și eu o să vin la meci. O să vin să sărbătoresc cu FCSB. Da, vreau! (n.r. - tricou de campion). Am vorbit cu «Pinti» și cu Făiniși (n.r. - Cătălin Făiniși, ofițerul de presă de la FCSB) și vin”, a declarat Gnohere, potrivit sport.ro.

Atacantul a jucat 115 meciuri pentru FCSB și a marcat 51 de goluri. S-a retras din fotbalul profesionist în 2022, iar acum evoluează la FC Flenu, o echipă de amatori din Belgia.

Gnohere a mai evoluat la Troyes B, Stade-Lausanne, FC La Tour, FC Bulle, Uania Geneve, RE Virton, RSC Charleroi, KVC Westerlo, Mouscron și Dinamo în cariera de fotbalist profesionist.

Harlem Gnohere a fost golgheterul din Liga 1 în sezonul 2017-2018, alături de George Țucudean, cu câte 15 reușite în rândul fiecăruia. Cea mai mare cotă de piață din carieră a atins-o chiar în 2018, 2,5 milioane de euro

VIDEO. Laszlo Balint a scos în evidență punctul slab al celor de la FCSB în lupta la titlu: „E o problemă mare”

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.