Campionate

A dat-o Jamie Carragher de gol pe Kate Abdo? E convins că știe cu ce echipă de fotbal ține colega de emisiune

Articol de Cristina Negrilă  —  joi, 22 februarie 2024

Jamie Carragher, legendă a lui Liverpool, în prezent analist sportiv la CBS Sports, crede că a reușit să-și dea seama ce echipă din Premier League susține colega lui de emisiune, jurnalista Kate Abdo. Carragher e convins că ținuta a dat-o de gol în ultima ediție a emisiunii pe care o moderează.

„Am aflat ceva în seara asta. Am aflat că nu avem doar un singur suporter al lui Arsenal (n.r. - Thierry Henry, care e o legendă a clubului), nu avem doi (n.r. - Micah Richards, fan Arsenal în copilărie). Vă vine să credeți că avem trei fani de-ai lui Arsenal aici, în seara asta?!”, a lansat Carragher provocarea.

A făcut trimitere la colega de platou, Kate Abdo, despre care a spus că este afectată de eșecul înregistrat de Arsenal, 0-1, în prelungirile meciului cu FC Porto, din optimile Champions League.

Carragher a continuat: „Cine pare a fi fan Arsenal? Kate Abdo. Ea crede că poartă Versace, dar reprezintă «tunarii». Uitați-vă la ea”.

Prezentatoarea TV a îmbrăcat o bluză negru cu galben în ultima apariție alături de Carragher, Thierry Henry și Micah Richards, în emisiunea dedicată partidelor din Liga Campionilor din această săptămână.

Kate Abdo și tricoul luI Arsenal din 1991-1993

Jamie e convins că a fost un omagiu pentru Arsenal, care a avut un echipament în aceste culori în perioada 1991-1993.

Ian Wright în 1992 (foto: Guliver/Getty Images)

Arsenal a purtat pentru prima dată echipamentul galben-negru în sezonul în care a fost campioană și avea jucători precum Alan Smith, Paul Merson și Ian Wright.

Carragher a tachinat-o pe Abdo: „Când ești prezentatoarea unei emisiuni, sunt sigur că trebuie să fii imparțială. Să nu arăți nicio emoție, fie că e vorba de victorie sau înfrângere. Dar azi am văzut ceva ciudat”.

Kate și-a început cariera în televiziune în Germania, unde s-a ocupat de Bundesliga. Apoi, a lucrat în Marea Britanie, Spania, Franța și acum în Statele Unite. Vorbește fluent engleza, franceză, germană și spaniolă.

Micah Richards, fan Arsenal. De mic

Micah Richards a crescut în Birmingham, dar într-un interviu acordat revistei Nuts Magazine în 2007 a recunoscut că era fan Arsenal când era copil:„Am fost un mare fan al lui Ian Wright când eram mai mic, o susțineam pe Arsenal. Wright și Patrick Vieira au fost idolii mei, așa că da, dacă s-ar ivi oportunitatea de a juca pentru ei într-o zi, aș profita de ea”, spunea Micah la vremea respectivă.

Richards s-a retras în 2019, la 31 de ani. Ultima echipă la care a jucat a fost Aston Villa. De-a lungul carierei a mai evoluat pentru Manchester City și Fiorentina. Are 13 selecții la naționala Angliei.

Citește și alte articole:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.