Stranieri

Impresarul lui Horațiu Moldovan, atac cu talpa sus asupra lui Bogdan Apostu: „Pentru bani ești dispus să cobori în pivnițele caracterului, săpând cu frenezia unei cârtițe”

Articol de Andrei Crăiţoiu  —  vineri, 23 februarie 2024

E un adevărat circ între impresari! Andrei Balmoș și Bogdan Apostu își aruncă vorbe grele, se amenință cu dezvăluiri și procese. Totul „din cauza” portarului Horațiu Moldovan (26 de ani), transferat în această iarnă de la Rapid la Atletico Madrid.

  • CONTEXT: Pe final de ianuarie, Horațiu Moldovan se transfera de la Rapid la Atletico Madrid. Bogdan Apostu, cel care l-a reprezentat pe portarul de 26 de ani din 2019 până la începutul lui 2023, îi solicită acum lui Moldovan 3% din toate contractele avute de el din 2021 încoace și 7% din suma de transfer primită de Rapid de la Atletico Madrid. TOATE DECLARAȚIILE IMPRESARULUI AICI
  • Andrei Balmoș, actualul impresar al lui Horațiu Moldovan îl amenință cu judecata pe Bogdan Apostu: „Ne-am așteptat să înceteze și să înțeleagă asta”. Reprezentantul lui Moldovan a vorbit cu GSP.RO și-l amenință la rându-i pe Apostu cu judecata dacă va continua campania de denigrare
  • Bogdan Apostu nu s-a lăsat mai prejos și l-a atacat pe Andrei Balmoș: „Am mai multe transferuri intermediate decât știe el să numere”. Întreg mesajul poate fi citit aici

Scandalul a pornit după ce Horațiu Moldovan a semnat cu Atletico Madrid, iar portarul nu i-a mai răspuns la mesaje fostului său impresar. Bogdan Apostu a ieșit în spațiul public cerându-i portarului mai multe sume de bani pentru perioada în care a fost impresariat.

La GSP Live, i-a dat și un ultimatum lui Horațiu Moldovan: „Nu poți să-mi furi banii, nu te las! Are timp până luni, altfel mergem în judecată! E ridicol, jenant”. La scurt timp, actualul impresar al lui Horațiu Moldovan, Andrei Balmoș îl amenință cu judecata pe Apostu.

„Săpând cu frenezia unei cârtițe”

Într-un mesaj trimis Gazetei Sporturilor, Andrei Balmoș își începe mesajul pentru Bogdan Apostu, cu „Dragă domnule, Bogdan Apo$tu”.

„Ai fost degeaba sportiv dacă nu ai învățat până acum să pierzi. Deși, dacă stau să mă gândesc, toată cariera ta de sportiv a fost un șir lung de eșecuri însoțite, ciudat, de satisfacții financiare. Asta ești tu, domnule Apo$tu, un loser care aleargă doar după bani”.

Balmoș îl acuză direct pe fostul impresar al lui Horațiu Moldovan: „De aproape o lună ai un singur discurs: banii! Pentru ei ești dispus să cobori în pivnițele caracterului, săpând cu frenezia unei cârtițe în trecutul tuturor celor care nu îți dau satisfacție”

Nu mi-am ascuns niciodată trecutul și sunt mândru că am pornit în viață din peluză. Pentru că acolo, domnule Apo$tu, am învățat ce înseamnă atașamentul față de oameni, respectul și faptul că pasiunea pentru ce faci nu se poate cumpăra cu toți banii din lume!

Andrei Balmoș, impresar Horațiu Moldovan

În finalul mesajului, Balmoș punctează: „Așa că, domnule Apo$tu, vezi-ți în continuare de drumul tău și ia în continuare comisioane din tot ce faci și tot ce nu faci, dar lasă-ne pe noi să ne vedem de munca noastră. Suntem de acord însă să îți plătim bilet la circul pe care îl faci de o lună, întotdeauna am apreciat clovnii. Trimite-ne factura și nu uita să mai plângi un pic!”.

Ar trebui să apere sau nu Horațiu Moldovan la EURO? » Ce spune Răzvan Stanca

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.