Liga 2

Erik Lincar, fair-play după ce Concordia a pierdut primul meci al anului: „Ceahlăul chiar a arătat ca o echipă puternică”

Eirk Lincar (45 de ani), antrenorul Concordiei Chiajna, a recunoscut superioritatea celor de la Ceahlăul în meciul care a dat startul Ligii a 2-a, câștigat de nemțeni, scor 2-1.

Articol de Alexandru Tomuțiu  —  joi, 22 februarie 2024

Eirk Lincar (45 de ani), antrenorul Concordiei Chiajna, a recunoscut superioritatea celor de la Ceahlăul în meciul care a dat startul Ligii a 2-a, câștigat de nemțeni, scor 2-1.

După această înfrângere, Concordia ratează șansa de a lua o opțiune bună de a-și asigura prezenta în play-off. Băieții lui Lincar se clasează pe 9, cu 22 de puncte, la 3 de Gloria Buzău, ocupanta locului 6, care are un meci mai puțin disputat.

Erik Lincar spune că a venit pe banca ilfovenilor în speranța că va reuși să îi readucă pe aceștia în Superliga și este dezamăgit că locul din clasament nu este în concordanță cu așteptările. Acesta a recunoscut că Ceahlăul a fost mai bună în acest meci.

Erik Lincar sună adunarea după înfrângerea cu Ceahlăul: „Din amintiri, nu mai poți să joci fotbal, sincer”

>

„Știam de forța lor fizică, au jucători foarte puternici, foarte rapizi, buni pe contraatac. Din păcate, am început foarte prost, am luat acel gol dintr-o situație pe care cred că nu a înțeles-o nimeni. Am acuzat un șoc, a fost greu după aceea. Am avut și noi anumite situații de a marca, dar nu am fost eficienți. Ceahlăul chiar a arătat ca o echipă puternică astăzi.

Calculele sunt complicate acum. Echipa care câștiga astăzi rămânea cu șanse bune de a intra în play-off. Sunt extrem de dezamăgit de acest rezultat, aveam mari speranțe. Mulți dintre jucătorii mei nu au prins cea mai bună zi. Trebuie să câștigăm toate cele 3 etape, nu va fi ușor.

E o luptă, un meci în care toată lumea trebuie să se implice, să alerge. Din amintiri, nu mai poți să joci fotbal, sincer! Credeți-mă, am venit la Chiajna pentru a promova echipa, să promovăm împreună în Liga 1! De această dată, lucrurile nu au ieșit așa cum mi-aș fi dorit. Trebuie să ne gândim doar la noi și la ceea ce vom face pe viitor.

Vom dezbate jocul de astăzi, anumite situații, e un lucru normal. Cred că eu sunt cel mai dezamăgit. Am venit cu mari speranțe și din păcate... nu reușim să ne clasăm pe un loc de play-off...”, a spus Erik Lincar, la finalul meciului.

Citește și alte știri de actualitate:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.