Liga 1

Cristi Balaj a dat de pământ cu cei de la FCSB: „În Europa cine i-a oprit să facă performanță? Au pierdut cu 0-10”

Cristi Balaj/ foto Imago Images

Articol de Alexandru Barbu, Adrian Duţă  —  vineri, 23 februarie 2024

Cristi Balaj, președintele de la CFR Cluj, a fost întrebat la GSP Live dacă el crede că se pot forma alianțe în play-off, plecând de la declarația lui Gigi Becali: „În play-off e posibil să fie omenie”.

Patronul de la FCSB a anunțat că nu o vrea pe Hermannstadt în play-off, pentru că s-ar teme de un posibil blat al sibienilor cu Rapid.

În contrapartidă, Balaj spune că roș-albaștrii au ratat titlul în ultimii ani și din cauza faptului că nu s-au concentrat doar pe echipa lor.

VIDEO. Cristi Balaj, replică pentru rivalii de la FCSB: „În Europa cine i-a oprit să facă performanță? Au pierdut cu 0-10”

>

„Dacă cei de la FCSB au pierdut foarte mult de-a lungul ultimilor ani, s-a întâmplat și pentru că erau preocupați de alte echipe. Fiecare gândește și vorbește după cum trăiește. El (n.r. - Gigi Becali) spunea și sezonul trecut că merita campionatul și să joace în Champions League.

Păi, ai jucat în Conference și ai pierdut cu 0-10 (n.r. - FCSB a pierdut cu Silkeborg în grupele Conference, în 2022, cu 0-5 în fiecare meci), și nu din cauza arbitrilor români, așa cum tot afirmi că se întâmplă în campionat, din dorința de a face presiune și de a crea o imagine deformată, pentru ca arbitrii să dea o decizie în favoarea lor când au de luat o decizie ambiguă.

În Europa cine i-a oprit să facă performanță? Acolo au fost arbitri străini. Când iei 0-10, dacă ai mai vorbi și de arbitraj... atunci ți-ai merita soarta. Eu cred că funcționează presiunea, arbitrii sunt oameni și ei.

Plus că opinia publică nu realizează că unii fac anumite declarații pentru a-și pregăti viitoare arbitraje. La nivelul subconștientului unui arbitru apar anumite scurtcircuite care aduc decizii greșite”, a declarat Cristi Balaj, la GSP Live.

În play-off e posibil să fie omenie. E posibil. Dacă ești pe 6 sau 5 în play-off, la ce mai tragi? O să fie omenie de omenie. Aș vrea ca în play-off să fie Mititelu sau Oțelul. Chiar și U Cluj sau Sepsi.

- Gigi Becali, patron FCSB

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.