Liga 1

A revenit la FCSB și va fi titular cu FC Botoșani

Joyskim Dawa, fundașul central de la FCSB, s-a întors în România, după ce a petrecut o săptămână în Franța alături de soția lui, Sofya, care a născut/ foto Imago Images

Articol de Adrian Duţă  —  vineri, 23 februarie 2024

Joyskim Dawa, fundașul central de la FCSB, s-a întors în România, după ce a petrecut o săptămână în Franța alături de soția lui, Sofya, care a născut.

Dawa a postat o imagine din timpul unui antrenament de forță, cu o halteră în mâini și a transmis mesajul: „Înapoi la treabă”. Reluarea antrenamentului cu echipa e programat vineri, cu două zile înainte de meciul cu FC Botoșani.

Joyskim Dawa

Roș-albaștrii primesc vizita moldovenilor duminică, de la ora 20:00, într-un meci care va fi liveTEXT pe GSP.ro. Dawa va fi titular, mai ales că sunt probleme cu Ngezana, care a părăsit antrenamentul de joi.

Mihai Stoica a anunțat că Vlad Chiricheș poate sta pe bancă duminică, în timp ce Ngezana a ieșit din antrenament

Pantea se va opera miercuri la Roma la profesorul Mariani pentru că profesorul Mariani are un protocol care duce la o perioadă mai scurtă până la revenirea pe gazon. Florin Tănase a avut aceeaşi accidentare, ligamentul anterior încurcişat rupt, dar Florin Tănase a jucat în mai puţin de patru luni. Mizăm ca în toamnă să fie în lot

Vlad Chiricheș face antrenament cu echipa, a făcut antrenamentul complet, poate fi și duminică pe bancă, nu știu ce se va hotărî. A ieșit din antrenament Ngezana, sper să nu fie nimic serios.

Dawa abia vineri se prezintă la antrenament, va avea doar două antrenamente până la meciul cu Botoșani. A lipsit exact o săptămână, a stat cu soția până îi vine restul familiei din Cameroon”, a declarat Mihai Stoica pentru Orange Sport.

Cum poate arăta FCSB cu FC Botoșani

Echipă probabilă FCSB: Târnovanu - Antwi, Ov. Popescu, Dawa, Radunovic - Șut, Lixandru - Octavian Popescu, Olaru, Fl. Coman - Al. Băluță

VIDEO. Cristi Balaj, despre lupta la titlu: „Nu avem nici o preferință cine intră în play-off. Presiunea pusă pe arbitrii încă funcționează”

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.