Tenis

Patrick Mouratoglou, supus unei întrebări frontale: „Oricine poate comite o greșeală. Eu iert!”

Patrick Mouratoglou/ foto: Imago Images

Articol de Adrian Jitea  —  Friday, 23 February 2024

Patrick Mouratoglou (53 de ani) va colabora din nou cu Holger Rune (20 de ani, 7 ATP). Antrenorul francez spune că a trecut peste declarațiile danezului din trecut.

Holger Rune și Patrick Mouratoglou au colaborat timp de un an, între septembrie 2022 și septembrie 2023. A fost singurul job full-time al francezului după suspendarea Simonei Halep.

Despărțirea n-a fost cea mai plăcută. Holger și mama lui, Aneke, au trimis mai multe „săgeți” în direcția francezului.

Patrick Mouratoglou, la reluarea colaborării cu Holger Rune: „Eu iert!”

Lui Mouratoglou i-au fost aduse în atenție cuvintele rostite de Rune în seria „Break Point”: „A vorbit urât pe Netflix, a zis că ești leneș și că doar stai și privești. Acum lucrați din nou. Nu înțeleg asta”.

Patrick a replicat: „Oricine poate greși. Eu iert”.

Holger Rune și Patrick Mouratoglou în timpul turneului de la Monte Carlo Foto Imago

Patrick Mouratoglou și Holger Rune fac iar echipă

Sunt încântat să reîncep munca alături de Patrick. Cu el am obținut unele dintre cele mai mari victorii ale carierei mele de până acum. Abia aștept să atacăm împreună următoarele competiții.

Mergând mai departe, am avut discuții bune despre cum ar trebui să se desfășoare colaborarea noastră și am convenit asupra unei configurații solide. Sunt cele mai bune condiții pentru performanța mea. Se știe că sunt hotărât să câștig titluri de Grand Slam și să ajung pe primul loc în clasamentul mondial. Aceste obiective necesită echipa potrivită de antrenori.

Uneori trebuie să încerci o varietate de lucruri pentru a afla ce funcționează și ce nu. În ultimele luni, am învățat multe despre ceea ce funcționează pentru mine și cred că Patrick este cea mai bună persoană care să conducă echipa și să mă ajute să-mi ating obiectivele
- Holger Rune

VIDEO. Ion Țiriac, despre meciul demonstrativ al Simonei Halep cu Andre Agassi și Steffi Graf: „De ce să fie ultimul ei meci? Moare?”

>

Citește și alte știri din tenis:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.